Digidexo.com

Organisk Colon Cleanse & Detox

Kolon rensing er en populær naturlig alternativ middel til å avgifte tarmen. Tykktarmen er en del av tarmkanalen, hvor giftstoffer og avfall samler seg. Ved å bli kvitt disse giftstoffene, du øke immunforsvaret og øke din energi. Toksiner er kjent for å noen ganger føre til sykdom og sykdom og at du føler lethargic. Bruk disse følgende organisk rettsmidler til naturlig rense tykktarmen.

Høy Fiber Frukt

Ved å legge frukt i kostholdet ditt du selvsagt rense tykktarmen. Ved å spise epler på en daglig basis, trekker ut pektin giftstoffer fra tarmslimhinnen og fiber eliminerer avfall effektivt. Du kan også kombinere epler, jordbær og blåbær sammen. Jordbær og blåbær er også høy i fiber. Mos frukten i en blender til å lage en kraftig kolon-rensing smoothie.

Psyllium

En annen organisk kolon rens alternativet er psyllium. Psyllium er en populær økologisk kolon cleanser og kan bli funnet på naturlig helsekostbutikker. Ta det som et kosttilskudd kapsel eller i pulverform. Et annet alternativ er å male psyllium frø med vann og drikke blandingen. Psyllium inneholder en fiber kalt slim. Slim hjelpemidler i fordøyelsesprosessen ved å utløse kolon sammentrekninger. Når du tar psyllium, avføringen er tyngre og mer plasskrevende (som følge av påvirket avfall fra tarmveggene).

Urter

Ved å ta naturlig urt kosttilskudd, du avgifte og rense din kolon. Følgende urter kan bli funnet i supplement formelen på naturlige helsekostbutikker eller urt butikker: løvetann, fennikel frø og lakris rot. Når du tar disse urter, vil du ikke bare renset din kolon, men du også rense viktige organer som lever og nyrer. Det er viktig å opprettholde en sunn lever og nyre funksjon og for å eliminere avfall fra disse organene. Noen ganger avfall og giftstoffer fra organene siver inn i tykktarmen. Fennikel frø har en kraftig rensende effekt på tykktarmen; barn er ikke anbefalt å ta denne urten for kolon rensing.

Grønnsaker

Ved å legge grønnsaker i kostholdet ditt du legger til mer fiber, som hjelpemidler i rensing av tykktarmen. Kjøp økologiske grønnsaker fordi de ikke inneholder giftige kjemiske rester (sammenlignet med butikk-kjøpte produsere). Grønnsaker er fullpakket med fiber; velger høy fiber grønnsaker som asparges, brokkoli og erter. Fiber naturlig spyler ut giftstoffer fra tarmen og beveger akkumulert avfall ut av tykktarmen.