Digidexo.com

Hvordan å rense et kolon Fast

Det er mange grunner til å rense tykktarmen. De inkluderer et ønske om å detox systemet på nytt etter en viral eller bakteriell sykdom; muligheten til å få en ny start etter en periode med dårlige matvaner; eller du kanskje trenger å bli renset før en medisinsk undersøkelse. Det er også mange forskjellige metoder for kolon rensing, men hvis du trenger det gjort raskt, billig, og uten å måtte ansette en kolon vanning utøveren eller avtale med rotete utstyr, hvordan kan du gå om det? En måte er hva de fleste sykehus og gastroenterologer anbefaler nå før en koloskopi. Les videre for mer informasjon om hvordan å rense et kolon fort!

Hvordan å rense et kolon Fast

•  Start en klar væske diett i morgen på rensing dagen. 10 am morgenen av rensing dagen, ta 4 Dulcolax tabletter med en 8 unse glass av noe klar væske og fortsette på den klare væsken kosthold.

drikke en hel flaske Magnesium Citrate på 14:00 Følg Magnesium med etterfulgt av åtte gram vann eller klar væske og fortsette på den klare væsken kosthold.

Drikk en hel flaske Magnesium Citrate på 19:00. Følg igjen med åtte gram vann eller klar væske og fortsette på den klare væsken kosthold.

Spis normalt neste dag. Imidlertid bruke dette som en sjanse til å forbedre dine matvaner. Forbruker mye rent vann og frisk frukt og grønnsaker og unngå mettet fett, transfett, og rødt kjøtt vil fremme god kolon helse gjennom hele året.

Hint

  • For bedre resultater, gå på en klar væske diett for en hel dag før du starter den rensende medisiner. Du kan kjøpe Magnesium Citrate på de fleste lokale narkotika butikker. Bruk fuktig towelettes og / eller vaselin som nødvendig for å minimere irritasjon anal.
  • Hvis du har noen helsemessige problemer i det hele tatt, spesielt nyre-eller hjertesykdom, eller selv om du er i perfekt helse, sjekk med din primære omsorg lege før han gikk i et kolon rensing. Under alle typer kolon rens, bør du holde deg godt hydrert, så drikk rikelig med rent vann over en periode (ikke alle på en gang). Du kan oppleve mild oppblåsthet eller kramper, men det er på grunn av avføringsmiddel. Du må også sørge for at du ikke har noen planer for denne dagen, som du trenger for å bo nær et bad.