Digidexo.com

Hvordan lage Pizza Low Fat

Hvordan lage Pizza Low Fat


Hvis du prøver å se på fettinntaket, trenger du ikke å velge mellom fett og smaken når du gjør en pizza. Mange lav-fett produkter er tilgjengelig som gjør en pizza smaker godt, inkludert vegetariske "kjøtt" alternativer som smaker godt med litt fett. Her er hvordan å lage en lav fett pizza.

Hvordan lage Pizza Low Fat

•  Gjør deg kjent med den ernæringsmessige informasjonen som er inkludert på de fleste mat etiketter. Se etter den delen av etiketten som sier, "Total Fat". Du vil dette tallet være så lav som mulig, som en lav-fett diett er mindre enn 40 g fett på en dag. Under "Totalt fett" er "mettet fett." Dette er "dårlig fett", slik at du vil dette tallet være så nær null som mulig.

Finn en lav-fett pizzabunn. Mel, som er den viktigste ingrediensen i en pizzabunn, er lav i fett. Se etter en pizzabunn som ikke har smør eller tungolje lagt.

Kjøp en lav-fett pizza saus eller tomatsaus. Tomater har ikke fett i dem, så det er lett å finne en tomatsaus som er lav i fett. Se etter en tomatsaus som ikke har en masse tilsetningsstoffer, for eksempel olje, som legger fett. Ved hjelp av baksiden av en skje, spre pizza eller tomatsaus på pizzaskorpen, opptil en tomme fra kanten av jordskorpen.

Kjøp lav-fett mozzarella ost. Mens fettfri ost gir minst mulig fett, betyr det ikke alltid smelte godt eller smaker så godt. I stedet velge en av de to-prosent alternativer, som er lav i fett, men fortsatt smelter som vanlig ost. Strø ost på toppen av pizza eller tomatsaus.

Velg magre pålegg. De fleste friske grønnsaker kommer til å være lav i fett. Hvis du foretrekker kjøtt pålegg, vurdere å prøve noen av de mange vegetariske alternativer som er tilgjengelige. De fleste vegetariske kjøtt inneholder lite fett, og mange smaker som the real thing, spesielt på en pizza. Vegetariske italiensk pølse crumbles er spesielt god, og kan ofte lure ikke-vegetarianere. Plasser lav-fett pålegg på toppen av osten.

Liberalt gjelder krydder. Krydder er fettfritt, så bruk alt du ønsker. Et dryss av italiensk krydder, oregano eller basilikum kan legge smak til lav fett pizza uten å legge fett. Dryss krydder på toppen av ost og pålegg.

Cook din pizza ved 350 grader C i 7 til 9 minutter (eller følg instruksjonene som fulgte med pizzabunn). Deretter kan du nyte en velsmakende, lav-fett måltid.

Hint

  • Prøv forskjellige merker av vegetariske "kjøtt". Noen merker smake mer som the real thing enn andre gjør.