Digidexo.com

Candida rens oppskrift

Alternative medisinske utøvere tror at overvekst av candida albicans (gjær i tarmen) er ansvarlig for symptomer som tretthet, tette bihuler, hodepine, humørsvingninger, tap av hukommelse / konsentrasjon og suget etter søtsaker. Overskudd av candida i tarmen antas å trenge gjennom tarmveggen, forårsaker gjær og andre giftstoffer for å bli absorbert inn i kroppen. Den absorberte gjær utløser så en reaksjon i immunsystemet, noe som resulterer i en overfølsomhet for candida. For å rense kroppen for candida, må en streng diett følges.

Candida Diet

En candida rens tar sikte på rensing av tarmen. Diet spiller den avgjørende rolle i en candida rens, som ofte blir referert til som candida diett. For å kvitte kroppen med den uønskede gjær, må dietten være endret for å skjære av de gunstige forhold som disse mikroorganismene formere seg. Fatt på en candida rens en gang eller to ganger i året bidrar til å holde candida nivået lavt.

I løpet av denne dietten, er målet å sulte kroppen av elementene som trengs for å vokse patogene gjær forårsaker problemer.
Denne dietten bør være ganske disiplinert i minst tre måneder. Når symptomene begynner å forbedre, kan du begynne å legge matvarer tilbake igjen. Candida vil komme tilbake når du går tilbake til tidligere usunne former for spising.

Kutt ut sukker

I minst sju dager eliminere raffinert sukker, inkludert frukt som sukker fremmer gjær vekst. Etter en uke kan du legge frukt i dietten din sakte, oppdager endringer i symptomer.

Matvarer for å eliminere

Unngå alderen oster, alkohol, muffins, kaker, sjokolade, tørket frukt, frisk frukt, sopp, eddik, gluten, sukker, honning, sirup, gjær eller mugg, brød, bakevarer, tørket frukt, meloner og peanøtter. Begrense karbohydratinntak. Alle stivelsesholdige matvarer bør elimineres.

Også eliminere fermentert mat som for eksempel øl, pickles og tomatpuré som de fremmer gjær-vekstaktiviteter.

Ting å spise

Spis grønnsaker (spesielt rå hvitløk), egg, ikke-glutenous korn (som ris kli, hirse, brun ris, og havrekli), levende yoghurt kulturer (både meieri og ikke-meieri,) grønne alger (spirulina og chlorella), whey , acidophilus, nøtter, frø og oljer.

Lav-karbohydrat, er høy-protein matvarer som magert kjøtt, kalkun og kylling tillatt.