Digidexo.com

Er det trygt å gjenbruke plastposer som har hatt Raw kjøtt i dem?

Er det trygt å gjenbruke plastposer som har hatt Raw kjøtt i dem?


Med alle meldinger om gjenbruk og gjenvinning, kan det virke fristende å gjenbruke plastposer som har inneholdt rått kjøtt. Men selv om posen er vasket, det kan fortsatt ha forurensninger på det som kan gjøre din familie syk. Det er best å kaste ut posen.

Vasking plastposer

Plastposer som har lagret de fleste matvarer kan vrenges, vasket og tørket i en skål rack. Dette er ikke sant for poser som har inneholdt rått kjøtt. Med mindre du vaske poser i vann som er varmere enn 165 grader Fahrenheit eller bruke blekemiddel, kan skadelige bakterier fortsatt være til stede. Posen kan ha vanskelig å nå områder, som sporene av en plastposen, som er vanskelig å vaske.

Skadelige bakterier

Bakteriene som forblir på en pose som har inneholdt rått kjøtt er ekstremt skadelig. Salmonella er den vanligste kilden til matbåren sykdom, fører til diaré, magesmerter og feber. Denne skadelige bakterier bor i rått kjøtt, og kan forurense andre matvarer hvis rå kjøttsaft kommer i kontakt med dem. Dette er grunnen til lagring av salat eller til og med kjeks i en pose som har inneholdt kjøtt er en dårlig idé. E. coli, en annen skadelige bakterier, er en annen forurensning som kan være tilstede.

Cooking dreper ikke alle bakterier

Du tenker kanskje at det er greit å oppbevare kjøtt i en pose som allerede har inneholdt rått kjøtt, i den tro at når kjøttet er kokt alle bakterier vil bli drept. Imidlertid koke temperaturer er ikke alltid er høy nok til å drepe alle bakterier, spesielt hvis kjøttet ikke er tilberedt utmerket godt-gjort. For å unngå risiko for sykdom, er det best å ikke lagre noe mat i plastposer som har inneholdt kjøtt.

Gjenbruk Vesker til andre formål

Mens det ikke er trygt å lagre mat i poser som har inneholdt kjøtt, kan de brukes til andre formål. De kan brukes til å kvitte seg med pus kull eller å plukke opp etter hunden din i gården. Hvis det er snø ute, kan du sette dem på sidespeil og vindusviskere på bilen om natten for å gjøre skraping lettere i morgen. Husk alltid å vaske hendene etter å ha håndtert dem.