Digidexo.com

Hvordan ta Puls priser i svømming

Hvordan ta Puls priser i svømming


Pulsen er måling av ganger at hjertet slår per minutt. Å vite hva pulsen er mens resten og etter fysisk trening kan bestemme din generelle egnethet nivå. Svømming er en flott kardiovaskulær trening som styrker muskler, forbedrer den generelle helse og er morsomt. For å måle endring i hjerterytmen, ta pulsen før og etter fysisk trening.

Hvordan ta Puls priser i svømming

•  Plasser indeksen og midtre fingrene på palm side av håndleddet på den andre hånden under tommelen. Trykk til du kan føle din hjerterytme.

Bruk en vanntett klokke og telle hjerteslagene i 20 sekunder. Ganger dette tallet med tre for å se hvor mange slag per minutt. Dette er din hvilepuls.

Svøm ønsket mengde runder for treningen. Stoppe, ta et par åndedrag og gjenta trinn 1 og 2. Dette er pulsen etter trening.

Hint

  • Bestem din maksimale hjertefrekvens å sette et mål for generelle egnethet. For voksne er en makspuls 220 minus alder. Så for en 30-åring, er den maksimale hjertefrekvensen 190. Når du tar pulsen etter trening, og det er i nærheten av din maksimale hjertefrekvens du presser kroppen din til maksimal sats.