Digidexo.com

Virkningene av kosthold på multippel sklerose

Multippel sklerose er en autoimmun sykdom som består av inflammasjon og kroppens angriper myelin hylser som dekker nervefibrene. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, fysiske funksjonshemninger bli mer tydelige.

Funksjoner

Symptomer på multippel sklerose inkludere nummenhet i ekstremiteter, synsvansker, problemer med å gå, ataksi, trøtthet, blære og tarm inkontinens. De fleste mennesker med multippel sklerose bare vise noen av symptomene.

Ernæring

Siden multippel sklerose består av betennelse, inkludert matvarer som har anti-inflammatoriske egenskaper er fordelaktig. Noen av disse matvarer inneholder, grønn te, paprika, søtpoteter, spinat, avokado, ananas, tomater, mandler, linfrø, cayenne, gurkemeie og timian.

Diet

Legge tranebær holder urinveiene sunt. Forstoppelse er en vanlig sykdom med multippel sklerose, så inkludert fiber kan være nyttig.

Betydning

Multippel sklerose er referert til som en ung persons sykdom siden det normalt slår mellom 20 og 40. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle multippel sklerose enn menn.

Betraktninger

Ingen mat vil kurere multippel sklerose, men inkludert matvarer kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper vil sikkert hjelpe.

Advarsel

En person med multippel sklerose bør ikke slutte å ta medisinene sine i stedet for diett endringer. Diet kan brukes til å utfylle dagens narkotika terapi.