Digidexo.com

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp


Med mindre du kaste og slå mens du sover eller sove gange, er du kroppen kan ha vært i bare én eller to posisjoner for det meste av natten. Liggende i en posisjon for lengre perioder kan føre til stive muskler og ledd. Overforbruk av musklene i de siste 24 til 48 timer kan også føre til stivhet, noe som kan bremse deg ned og gjøre deg trett hele dagen lang. Stretching i morgen er en effektiv måte å lindre stive muskler og ledd.

Fordeler

Stretching i morgen kan bidra til å løsne stive ledd og få blodet strømmer til stramme muskler, samt forbedre fleksibilitet, slik at du starter dagen med mindre risiko for skader ved belastning eller forstuing. Når du strekker musklene, øker du blodtilførselen til både ledd og muskler, noe som resulterer i større spekter av bevegelse. Stretching også bidrar til å styrke musklene for bedre holdning og balanse. Morning strekker også bidra til å gjøre du føler deg mer energisk.

Warm-Up

En varm opp før stretching er nødvendig for å forberede dine stive muskler og ledd, som er utsatt for skade fra mangel på blod flyte. Hvis kroppstemperaturen allerede er forhøyet fra å bli krøp under et teppe, kan oppvarmingen bestå av lette øvelser, for eksempel, marsjerte på plass eller hopping knekt. Når pulsen er litt forhøyet, vil du være klar til å strekke.

Strekker

Når du varmer opp, kan du ligge på senga eller på gulvet for å gjøre noen liggende hamstring strekninger. Strekk ut venstre ben og bøy høyre kne mot brystet. Passe fingrene på baksiden av høyre ben og dra det forsiktig nærmere brystet. Hold skuldrene, hodet og øvre del av ryggen flat. Trekk benet til du kjenner at muskelen på baksiden av beinet begynner å strekke. Hold i opptil 20 sekunder og deretter slappe av og strekke venstre hamstring.

For hip strekninger, ligge på ryggen og bøy knærne. Kryss høyre fot over venstre ben i nærheten av venstre kne. Grab din høyre kne med venstre hånd og forsiktig dra den mot venstre skulder. Gjenta på den andre siden.

Få på hendene og kne på gulvet for å strekke ryggen din. Katten / kamel innebærer avrunding ryggen opp mot taket og deretter overordnede ryggen mot gulvet. Gjør fem på åtte repetisjoner for en god stretch.

Stretching Sikkerhet

Øve øvelsen sikkerhet vil hjelpe deg å unngå en smertefull muskel eller leddskade. Bevege seg sakte når stretching og unngå rykk eller hoppende bevegelser. En trygg strekning bør gjøre muskler og ledd føle deg avslappet og varm. Hold hver strekning for ikke mer enn 20 til 30 sekunder og slappe av mellom strekninger. Hvis du føler smerte, stopp stretching. Ikke hold pusten. Pust ut under strekk og puste i løpet av avslapningsperioden.