Digidexo.com

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr


Selv om mange forbinder veggdyr med uhygieniske forhold, de blodsugende insekter også kan være til stede i rene hjem. Alt de trenger for å leve er en varm vert og rikelig med gjemmesteder. Ofte bedbugs inn i ditt hjem ved å haiket en tur i kofferten etter et hotellopphold. Hvis du kjøper nye puter fra en butikk befengt med veggdyr, dine nye kjøp også kan huse gnagerne. For å hindre en Veggedyr infestation, skikkelig sjekk din puter før du bruker dem.

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

•  Inspiser puta for bedbugs. Se etter flate, rødbrune insekter som er på størrelse med en appleseed. Husk at nyklekkede veggdyr er vanskeligere å få øye på fordi de er fargeløse.

Se etter flekker av blod på utsiden av puten. Blodflekker kan tyde på at veggdyr ble knust. Se etter mørke flekker, som er avføring av veggedyr.

Undersøk din pute og putevar for lysebrune skinn. Veggdyr kaster sine skins opptil fem ganger før de er fullt utvokst.

Hold puten nær nesen og lukte det. Hvis du oppdager en muggen, søt duft, kan det tyde på at puta er tungt investert med veggdyr.

Tilbake puta til butikken eller kaste det ut om det er hull i den. Når veggdyr komme inn i puten, de er vanskelig å kontrollere og bli kvitt.

Sjekk kroppen for Veggedyr bitemerker hvis du allerede bruker din nye pute. En rad eller klynge av kløende, røde nupper på huden din kan tyde på det er veggdyr i puta. Bites er mest sannsynlig å vises på armer, hender, hals og ansikt.

Hint

  • Plasser en pute protector over din nye pute. En putebeskytter forsegler fullt opp og dekker puta, holde veggdyr ut av det. Noen bedbugs som allerede finnes på puten ikke klarer å komme seg ut og mate og vil til slutt dø.