Digidexo.com

Ressurser for å arbeide gjennom Grief

Ressurser for å arbeide gjennom Grief

Når du opplever et tap eller død, sorg og dens etterspill kan ta deg av overraskelse. De resulterende følelsene ta tid å behandle. Selv om mange mennesker arbeider gjennom sorgen med litt hjelp utenfra, andre trenger ekstra ressurser for å hjelpe dem å helbrede.

Støttegrupper

Støttegrupper gi oppmuntring som hver person deler sin historie. Andre innlevelse og tilbyr et lyttende øre og et trygt sted å lufte eller bare gråte. Støttegrupper kan lukkes, noe som betyr at de har en bestemt start og sluttdato, og ikke tillate nye medlemmer siste startdato; andre er åpne, slik at deltakerne til å slippe inn som behovet oppstår.

Individuell rådgivning

For de som føler seg truet av en støttegruppe eller som bare trenger mer individuell oppmerksomhet, presenterer individuell rådgivning et sunt alternativ. Lokalsykehus og elektroniske ressurser kan gi anbefalinger for kvalifiserte sorg rådgivere i ditt område.

Bøker

Bøker om sorg, død og døende også innlemme andres erfaringer og visdom fra forfatteren. Disse kan ha et åndelig fokus eller bare tilby ytterligere innsikt i de stadier av sorg, slik som det som er fastsatt i den berømte bok av Dr. Elisabeth Kübler-Ross, "On Death and Dying".

Åndelig veiledning

Noen mennesker finner stor trøst i åndelig støtte og veiledning. Chaplains, pastorer, prester, rabbinere eller andre religiøse ledere kan gi oppmuntring fra et åndelig perspektiv. En tro på et liv etter døden gir mange håp om at døden ikke er slutten. Åndelige ledere vanligvis tillater folk å stille tøffe spørsmål mens guiding dem tilbake til et fokus på Gud eller en høyere makt.

Journal

Journalføring hjelper deg vent og slipper følelsene dine i et trygt, truende måte. Som tiden går, mange mennesker ser tilbake på første posteringer for å finne helbredelsesprosessen har flyttet sammen raskere enn de først trodde det ville. Det er ingen feil eller riktig måte å journal. Ved hjelp av dikt, fotografier og minner i en kombinasjon av poste og scrapbook formater gir et kreativt utløp for sorgen også.

Online ressurser

Et vell av informasjon på nettet tilbyr en rekke støtte til sørgende person. Nettsteder gi konstruktive måter å håndtere stadier av sorg og beskrive vanlige reaksjoner på sorg, i tillegg til å tilby online sorggrupper. I tillegg kan elektroniske ressurser hjelpe deg å finne støtte grupper eller andre tjenester lokalt for å oppmuntre deg.

Familie og venner

Din personlige støttesystem kan ikke undervurderes i denne perioden. Som du går gjennom dag-til-dag liv, vil små påminnelser om den elskede bringe følelser til overflaten. Ved å snakke om disse og behandle følelser som de oppstår, vil du være i stand til å arbeide gjennom smertene.