Digidexo.com

Symptomer på polycystisk ovariesyndrom sykdom

Det finnes flere symptomer på polycystisk ovariesyndrom sykdom. Noen kvinner vil oppleve hver eneste symptom og andre kan bare oppleve én eller to. Polycystisk ovariesyndrom sykdom har tidligere vært vanskelig å diagnostisere, men legene er blitt mer oppmerksomme på symptomer på polycystisk ovariesyndrom sykdom og gjør det riktig diagnose.

Menstruasjon

En kvinne med polycystisk ovariesyndrom sykdom kommer til å ha problemer med menstruasjon. Det kan være en mangel på perioder, tapte perioder, perioder som varer for lenge og manglende eggløsning.

Hormoner

En av de mest signifikante tegn på polycystisk eggstokk sykdom er en økning i hormonnivåene. Dette inkluderer ofte østrogen, androgen og selv testosteron. Dette må kontrolleres gjennom en blodprøve.

Cyster

Cyster er en del av en regelmessig menstruasjonssyklus, men disse cyster forsvinner. En kvinne med polycystisk ovariesyndrom sykdom vil holde på disse cyster, og de har ofte blitt beskrevet som ser ut som en perlerad. Dette kan sees ved hjelp av en ultralyd.

Overflødig hårvekst

På grunn av en økning i de "mannlige" hormoner i kroppen, kan en kvinne med polycystisk ovariesyndrom sykdom opplever hårvekst i ansiktet eller økt hårvekst eller mørkere hår på andre deler av kroppen hennes som hennes armer eller rygg.

Acne

En annen bivirkning av den økte hormonnivåer er akne. Kvinner med polycystisk ovariesyndrom sykdom kan merke en økning i kviser eller akne på deres ansikter, armer og rygg.

Fedme

Fedme, spesielt bære ekstra vekt i magen området er et symptom på polycystisk ovariesyndrom sykdom. Det kan være litt ekstra vekt eller nok til å gjøre en kvinne betydelig overvektige.