Digidexo.com

Bivirkninger av Kre Alkalyn

Bivirkninger av Kre Alkalyn


Kre Alkalyn er en "bufret kreatin" som ikke konvertere til kreatinin før det når skjelettlidelser muskelvev, ifølge bodybuilding.com. Kreatin monohydrat har vært en av de mest populære bodybuilding kosttilskudd siden tidlig på 1990-tallet. Det er en naturlig forekommende forbindelse som finnes i skjelettmuskelvevet av virveldyr og sies å gi energi til muskelvevet. Kreatinin er et avfallsprodukt kreatin monohydrat.

Kre Alkalyn og Kreatinin

Fordi Kre Alkalyn visstnok ikke produserer eller slå inn kreatinin før de når muskelvev, er det anses å være en overlegen form av kreatin monohydrat. I det tilfelle at inge kreatin blir kreatinin, er fordelene med kreatin inntak tapt i prosessen for transport.

Kreatin er Bivirkninger

Fordi kreatin kan være en energikilde for muskelvev, er en av bivirkningene av å ta kreatin i form av Kre-Alkalyn lengre og mer intense treningsøkter. Muskeltretthet minsker med en vanlig diett av kreatin inntak. Fordi musklene har større utholdenhet, din evne trene i stadig vanskeligere intervaller øker, og dette gjør at du kan sette overbelastning prinsippet i praksis. Overbelastning prinsippet er en bodybuilding og vektløfting "lov" som sier arbeider muskelen hardere enn den er vant til vil føre til at muskelen til å tilpasse seg og etter hvert vokse.

Som et resultat av din stadig vanskeligere trening, vil musklene dine har mer løftekraft. Musklene vil også se fyldigere, men dette skyldes i stor grad det faktum at kreatin også fører til vann oppbevaring. Andre bivirkninger av kreatin er litt mindre ønskelig. Disse inkluderer oppblåsthet, gass og nyrestein.

Fordeler med Kre Alkalyn

For å få fullt utbytte av kreatin monohydrat du vanligvis har til å ta store mengder av det. Den beste måten kreatin til forbruker er i pulverform blandes med vann. Tar det i pilleform krever at du tar flere piller på en gang. Med Kre Alkalyn, er dette tallet redusert betydelig fra rundt seks til åtte piller om gangen til en eller to. Alle de positive fordelene med å ta kreatin gjelder fortsatt til å bruke Kre Alkalyn. De andre bivirkninger av kreatininntak som oppblåsthet og gass er heller ikke lenger en del av å ta Kre Alkalyn.

Betraktninger

Tar mer enn anbefalt dosering av Kre Alkalyn eller kreatin monohydrat vil ikke være nyttig og kan muligens være skadelig. Kreatin inntatt i store mengder har blitt kjent for å forårsake diaré og dehydrering. Det er ingen kjente fordeler ved å ta denne typen produkter i store mengder. Kre Alkalyn er ikke et steroid eller et medikament, men kan gi deg mange av fordelene med steroider med ut alle de negative bivirkninger.

Advarsel

Mens Kre Alkalyn er generelt ansett for å være trygg og effektiv, bør det bemerkes at mye av materialet som underbygger de positive fordelene med denne formen for kreatin er hovedsakelig anekdotisk i naturen. Det er ikke utført kliniske studier gjennomført for å støtte kravene til produsenter og de fleste av attester finnes på Internett finnes på nettsteder som selger produktet. Advarselen av "Kjøper Beware" bør benyttes hvis du tenker på å kjøpe Kre Alkalyn for personlig bruk, og du bør også rådføre seg med lege før du tar fatt på noen store tilskudd regimer.