Digidexo.com

Bruker for Taurine

Bruker for Taurine


Taurin er en betinget essensiell aminosyre brukes for å behandle kongestiv hjertesvikt, angst, oppmerksomhetssvikt hyperaktivitetsforstyrrelse, epilepsi og forbedre hjernefunksjonen. Det er også brukt til å behandle høyt blodtrykk og høye kolesterolverdier. Det er hovedkomponenten i galle som er nødvendig for kroppen å fordøye fett, absorberer fettoppløselige vitaminer og stabilisere kolesterolnivået. Det hjelper balanse kalium, kalsium og natrium nivåer. Sammen med sink, er taurin også viktig for godt syn og øyehelse.

Hjertesvikt

En av virkningene av kongestiv hjertesvikt er en svelling i vev på grunn av en oppbygning av for mye væske. Dette setter en belastning på hjertet og kan fremskynde prosessen med hjertesvikt. Taurin virker som en type vanndrivende og skyller overflødig væske fra kroppen. Det bremser også effektene av angiotensin, som kan forårsake en innsnevring i blodårene.

Angst

Ved å frembringe en anxiolytisk effekt, kan taurin redusere angst symptomer, som det 'sedates' det sentrale nervesystemet. Angstdempende medikamenter brukes ofte til behandling av angst symptomer.

Attention Deficit Disorder

Selv om klassifisert som en betinget essensiell aminosyre hos voksne, er taurin en essensiell aminosyre for barn. Taurine manglene har blitt funnet hos barn med ADHD. Det fungerer som en nevrotransmitter sammen med serotonin og har blitt brukt til å behandle symptomer på ADHD hos noen barn.

Epilepsi

I likhet med ADHD, har studier vist de som lider av epilepsi har betydelig lavere nivåer av taurin i sine blodplater. Studier har vist daglige orale doser av taurin for å være effektiv for å redusere kramper i løpet av 30 prosent av epilepsi tilfeller. De med partiell epilepsi tjente mest.

High Blood Pressure

Taurin har blitt brukt til å behandle høyt blodtrykk ved å stabilisere overdreven væsker, som i sin tur, bringer blodtrykket tilbake til normale nivåer. Taurin presser også det sympatiske nervesystemet som bidrar til å lindre arterielle spasmer. Blodtrykket senkes når blodårene er avslappet.

Visjon og Eye Health

Høye konsentrasjoner av taurin er funnet i øynene og spesielt retina. Det opprettholder normal retina struktur og funksjon. Mangel på taurin har vært knyttet til øyesykdom retinitis pigmentosa og kan føre til fotoreseptorcellene degenereres. Normale taurin nivåer er avgjørende for god nattsyn, bidra til å beskytte cellemembraner mot oksidering og fjerne giftige stoffer.