Digidexo.com

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

Gjær infeksjoner kan oppstå i både menn og kvinner fra en overvekst av candida albicans, en tarmbakterier som normalt holdes i sjakk av "vennlige" bakterier flora i kroppen vår. Inntak av antibiotika, som har en svekket immunsystem, eller en følsomhet overfor muggsopp og gjær i matvarer og ved eksponering til deres nærvær i omgivelsene kan føre til candida albicans.Symptoms assosiert med denne tilstanden omfatter vaginitis, irritabel tarmsyndrom (IBS), kronisk tretthets , muskelsmerter, søvnløshet, mental fogginess og matallergier. Å gjøre endringer i kosthold og personlig hygiene kan bidra til å demme slike infeksjoner.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

•  Begynn med å konsultere en integrerende medisin lege som er opplært i ernæringsterapi. Reseptbelagte legemidler og salver kan være foreskrevet for candida albicans, men disse løse bare symptomene og ikke den underliggende roten bakteriell overvekst. Etter legens råd, sterkt redusere eller avvikle bruken av noen muntlige antibiotika. Disse stoffene ofte drepe av kroppens vennlig flora som holder candida i sjakk.

Endre din diett. Candida trives på sukker av alle typer, fermentert mat, mat laget med gjær og mugg. Raffinert hvitt sukker er en åpenbar trigger men så er frukt av noe slag. Unngå pickles, surkål og andre fermentert mat. Ost, øl og pizza, som er laget ved hjelp av gjær er også unngås. Sopp, så som sopp bør ikke brukes.

Legg levende yoghurt og probiotika. Kjøpe usøtet yoghurt laget med levende kulturer som Lactobacillus acidophilus og bifidus. Tar probiotiske kosttilskudd daglig med samme type levende kulturer vil hjelpe deg recolonize fordøyelseskanalen med den vennlige flora å holde candida fra voksende. Unngå yoghurt smaksatt med frukt eller søtet med sukker, stokk juice, eller lønnesirup.

Fjern mugg fra ditt miljø. Rene områder som kjellere, bad og kjøkken der mold kan være tilstede. Fjern potteplanter som også kan bære mold. Spre sedertre chips i fuktige områder eller DAB utvannet tea tree (en desinfiserende avledet fra trær) for å drepe mold.

Opprettholde god personlig hygiene. Som kroppens immunforsvar blir sterkere, vil du være i stand til å fjerne candida overvekst. Hold vaginal området tørt og rent uten overcleansing med kommersielle produkter. I stedet, bruke bomull klær og bade og skifte til rene, tørre klær etter hard trening. Iført fuktige badedrakter for timer er ikke en god idé.

Hint

  • Hvordan behandle candida albicans uten medikamenter