Digidexo.com

Anvendelse av Lactobacillus

Lactobacillus er en bakterie som lever i den menneskelige mage-tarmsystemet som en del av normal tarmmikroflora. Det er en stavformet bakterie, og gruppen består av mer enn 70 arter.

Nutrient Produksjonen i Gut

Lactobacilli i fordøyelsessystemet bidra til å bryte ned maten for kroppen å bruke som en del av normal hverdag ernæring. De også holde seg til tarmveggen og fungere som barrierer for å antigen transport over membranen, noe som kan forårsake allergi.

Probiotiske

En probiotiske er et stoff som inneholder gode bakterier som blir spist for å opprettholde en god balanse av bakterier i fordøyelsessystemet. Antibiotika, for eksempel, kan drepe noen av dine egne tarmbakterier sammen med en bug som forårsaker sykdom. Lactobacilli kan drikkes for å hjelpe fylle de gode bakteriene og adresse denne ubalansen.

Matproduksjon

Lactobacillus fikk sitt navn fra sin tilstedeværelse i gjæret melk, eller lakto, produkter. Lactobacillus acidophilus brukes til å gjære melken i acidophilus melk og Lactobacillus delbrueckii brukes til å gjære melken i yoghurt.