Digidexo.com

Komedoner Extractor Instruksjoner

Hudormer er forårsaket av en opphoping av sebum, en oljetype, under huden. Når sebum blir eksponert for luft, blir det svart, og det er derfor disse blemishes ha en synlig svart prikk på toppen. Hvis du ofte får hudormer og forebyggende metoder ikke fungerer, bør du kontakte en hudlege, som kan utføre medisinske behandlinger på huden din som vil redusere hudormer og andre former for akne.

Rengjøring av Skin

Før du forsøker å trekke en blackhead, bør du rydde skikkelig Komedoner og omkringliggende hud. Bruk en akne rengjøringsmiddel i ansiktet ditt, og skyll grundig. Deretter bruker du en exfoliator å fjerne døde celler fra huden. Holde huden ren er den beste måten å forebygge hudormer fra forming. Du bør eksfoliere huden to til tre ganger per uke for å fjerne død hud som kan bygge opp og forårsake hudormer og kviser å danne.

Kjør varmt vann på et lite håndkle, og plassere den på Komedoner. Damp og varme vil gjøre roten av blackhead bevege seg mot overflaten av huden, noe som vil gjøre det lettere å trekke ut. Hold håndkleet på huden din i to minutter.

Komedoner Extraction

Når huden er ren, kan du starte utpakkingen. Legg et stykke silkepapir på tuppen av begge pekefingrene. Du bør ikke trekke ut en Komedoner med Bart tips av fingrene fordi skitt kan overføre fra fingrene eller fingrene kan gli. Plasser fingrene på begge sider av Komedoner og trykk forsiktig ned, deretter opp på huden. Du ønsker å trekke ut hele roten av Komedoner, så du trenger for å komme under roten. Hvis det ikke kan hentes ut med lett press, bør du vente en dag eller to før den er klar.

Når du har pakket ut Komedoner, bør du sette en aktuell akne behandling på såret for å hindre den fra å returnere. Du kan kjøpe akne spot behandlinger på matbutikken. Rent og klart og Clearasil begge har stikk-acne behandlinger for under $ 15, som i august 2009. Enhver punktbehandling Bruker du bør inneholde salisylsyre, som brukes for behandling av akne.