Digidexo.com

Hvordan gjenopprette fra en Heart Attack

Hjerteinfarkt (hjerteinfarkt) kommer uventet og selvfølgelig, ingen ønsker å oppleve å ha en; men hvis man er heldig nok til å gå gjennom en hjerteinfarkt og overleve, utvinne og følge legens ordre er viktig.

Hvordan gjenopprette fra en Heart Attack

Heart Attack Survivor Recovery

En platehemmende medisiner vil bli gitt til hjerteinfarkt overlevende for å hindre blodpropp fra forming i arteriene. Anti-koagulant medisin, for eksempel Coumadin, vil bli gitt for å holde blodet fra å bli tykk og danne blodpropper i arteriene. Blodpropp oppløsende medisiner er gitt for å bryte opp blodpropp dersom de finnes. Denne behandlingen er vanlig å hjelpe pasientens utvinning.

Reperfusjon er en prosess hvor den tette arterien er åpnet; når dette skjer at pasientens smerter avtar og ytterligere skade på hjertemuskelen ender. Reperfusjon, hvis gitt tidlig i hjerteinfarkt bevarer funksjonen av hjertet.

•  Tilleggsoksygen er gitt for å hjelpe til oksygentilførselen til hjertemuskelen. Medisinering er gitt for å gjenopprette normal hjerterytme og forhindre et annet angrep. Midler som skal gis for å redusere behovet for oksygen ved hjertets muskel. Ofre som har opplevd forsinkelser i å motta reperfusjon kan lide uopprettelig skade på hjertet muskler og kan være i fare for hjertesvikt.

diett og mosjon vil bli innført som en del av pasientens totale utvinning regime, som omfatter vekttap veiledning, og blir gitt en diet arket til å følge på utskrivning fra den medisinske innretning og veiledning ved sykehuset ernæringsekspert som kan medføre begrensninger på visse matvarer, natrium, og en annen begrensning som å holde en redusert fettinnhold.

Hint

  • Tygging en aspirin vil noen ganger hjelpe under et hjerteinfarkt
  • Prøv å holde stress-fri og konsentrere seg om utvinning
  • Hvis du opplever brystsmerter, kvalme og svetting, ringe en ambulanse umiddelbart for å få den hjelpen du trenger for å leve.