Digidexo.com

Sammenligning av Centrum Ultra kvinner Vs. Centrum Silver Ultra Damesko

Sammenligning av Centrum Ultra kvinner Vs.  Centrum Silver Ultra Damesko


Centrum tilbyr en rekke vitamin produkter, hver designet for et bestemt marked. Dens Silver linje rettet mot eldre kunder med deres behov og ønsker. Ulike vitamin produkter er skreddersydd for menn og kvinner. Begge disse Centrum tilbud målrette kvinner med en ser for eldre kvinner. Produktforskjeller markere Centrum ideer om behovene til hver gruppe.

Funksjoner

Hvert produkt inneholder fire funksjoner som representerer de viktigste ingrediensene i hvert produkt. Hvert produkt har en overskrift med tittelen "Kvinners helse." Ordlyden er praktisk talt identisk med unntak av at Silver produktet sier det er ment å møte behovene til kvinner 50 + mens de ultra statene den oppfyller behovene til kvinner. Den andre funksjonen, inneholder tittelen "immunitet" den nøyaktige språk for begge produktene, fremhever antioksidanter som støtter immunforsvaret. En tredje funksjon kalt "Energy" igjen inneholder identiske språk om B-vitaminer som gir energi. Den endelige funksjon er forskjellig for hvert produkt. The Silver, med tittelen "Eye Health" fremmer vitaminene A, C og E sammen med lutein. Ultra sin funksjon som heter "Healthy Skin, Hair & Nails", drøfter Vitaminene A, C og E sammen med biotin og beta-karoten.

Funksjoner

Funksjonen til Silver vitaminer er å appellere til kvinner 50 år og eldre, derav funksjonen om øyehelse, en bekymring for eldre individer. Den Ultras har appellerer til yngre kvinner med sin vekt på hud, hår og negler.

Advarsler

Hvert produkt inneholder nøyaktig to advarsler. Man forholder seg til inntak av produktet av barn under 6 år Siden begge inneholder jern, kan et lite barn bli skjebnesvangert forgiftet ved å ta enten vitamin. Den andre advarselen detaljer vitamin om bruken. Både sølv og Ultra inneholder vitamin som er skadelig i store doser. Etiketten anbefaler ikke å ta enten vitamin hvis du tar et annet Vitamin A-produkt.

Fakta

Når man sammenligner enkeltkomponenter begge inneholder 3500 IE vitamin A, men Silver er 43 prosent betakaroten mens ultra er 29 prosent beta-karoten. For Vitamin C Silver har 100 mg mens Ultra har 75 mg. Begge har samme nivå av vitamin D og E. En vesentlig forskjell ligger i mengden av vitamin B12. Mens Ultra har 6 mikrogram (mcg), inneholder Silver 50 mcg, over åtte ganger så mye. Iron representerer en annen komponent som er forskjellig med Ultra ha 18 mg mens Silver har 8 mg.