Digidexo.com

Hvordan behandle hårtap ved å styrke nyrene

Hvordan behandle hårtap ved å styrke nyrene


Når folk først opplever hårtap, de normalt se på deres hormonnivåer eller i skjoldbruskkjertelen som mulig gjerningsmann. Selv om slike ubalanser kan føre til hårtap, ifølge tradisjonell kinesisk medisin (TCM), kan nyre mangler føre til ulike helseproblemer, hvorav den ene er hårtap. Kinesiske utøvere tror at utilstrekkelig ernæring eller langvarig, alvorlig stress kan føre til en nyre mangel, som i sin tur vil manifestere seg i en rekke symptomer, inkludert håravfall. Men det er mulig å styrke nyrene og behandle symptomene. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

•  Forstå at TCM ser nyrene som kilde til energi for hele kroppen. Tilstanden til nyrene avgjør en persons ungdommelighet. På den annen side, avslører en nyre mangel seg hos premature symptomer som hårtap, grått hår, rygg og knesmerter, samt synsproblemer.

Innse at det finnes to typer nyre mangler. En resultater fra faktorer som dårlig kosthold, langvarig stress og overarbeid. Den andre typen er en arvelig svakhet, begge innebære en mangel på energi i nyrene (nyre essens).

Fyll på nyre essens med urte kosttilskudd som Han Shou Wu (Foti). Hårtap vil avta som din nyre mangel korrigerer ifself. Andre effektive kosttilskudd er Lycium og Cuscuta frø.

•  Vurder akupunktur behandlinger for å styrke din nyre meridian (energi pathway) og korrigere nyre mangel samt behandle hårtap. Akupunktøren kan løse problemet med akupunktur behandlinger alene eller bruke en kombinasjon av akupunktur og urter.

Ta med rikelig med grønnsaker i kostholdet ditt. Grønnsaker vil gi den nødvendige ernæring for hår gowth og ta belastningen av nyrene. Fortrinnsvis wok grønnsakene i olivenolje. Ifølge TCM, kan spise for mye kald mat legge stress til milten og føre til en energiubalanse.

Gå regelmessig for å fremme blodsirkulasjonen til dine organer og hodebunnen, noe som vil holde chi kroppen energi) flyter jevnt og gjenopprette balansen. Moxibustion terapi (involverer brenning av malurt) er også effektivt for å gjenopprette energibalansen

•  Fokuser på de positive tingene i livet ditt. Øv stress management teknikker. Det er viktig å ta unødvendig belastning av nyrene. Avhengig av omfanget av hårtap, kan det ta opp til et par måneder for å se resultater. Andre kan merke bedring i løpet av noen uker.

Tips og advarsler

  • Kinesisk medisin utøvere rapporterer positive resultater i behandling av hårtap. Noen pasienter responderer raskere og andre tar lengre tid. En person trenger vilje til å fortsette behandlinger og følge utøverens forslag.
  • Personer som søker akupunktur behandling for en tilstand opplever ofte bedring i flere symptomer. Grunnen er at hver meridian påvirker flere organer. Balansering og styrke en meridian resultater i korrigere flere problemer.
  • Unngå rødt kjøtt, bearbeidet mat og konserveringsmidler.