Digidexo.com

Hvordan få en perfekt smil med Invisalign bukseseler

Hvordan få en perfekt smil med Invisalign bukseseler


Invisalign er en tann-utretting systemet fra Align Technology. Behandling med Invisalign bukseseler består av å bruke en serie med klar plast aligners som glir over toppen av tennene og er vanskelig for andre å se. Aligners skiftes hver noen uker for å sakte bevege tennene i ønsket posisjon for det perfekte smilet. Invisalign bukseseler koster litt mer enn metall bukseseler, så vær sikker på at du er godt forberedt før du forplikter deg til programmet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en tannlege eller kjeveortoped for å være sikker Invisalign bukseseler vil fungere for deg. Invisalign bukseseler er ganske effektiv i behandling av de fleste milde kjeveortopedisk problemer, men de med mer alvorlige tannproblemer trenger metall bukseseler. Spør om dine muligheter og få en ny mening hvis du er i tvil.

Få renset tennene før du starter behandling med Invisalign bukseseler. Husk aligners vil være i munnen nesten hele tiden, slik at du ønsker å begynne med rene tenner og sunt tannkjøtt.

Ikke forvent Invisalign bukseseler til å utføre mirakler. De tar deg tid til å jobbe, og du må være konsekvent. Det er lett å ta ut dine Invisalign bukseseler og glemme dem, men hvis du gjør dette tennene faktisk kan flytte tilbake til der de var før, og mister noen fremgang du har gjort. Invisalign bukseseler også føre til noe ubehag, spesielt når du får en ny aligner. Motstå fristelsen til å ta den ut, og du vil bli vant til det raskere.

Invisalign bukseseler er mye enklere å rengjøre enn vanlig tannregulering, men de krever vedlikehold. Vær forberedt på å pusse Invisalign bukseseler daglig for å unngå plakk. Du kan også dypt rense Invisalign bukseseler med en spesiell renere solgt av selskapet.

•  Husk at du må holde Invisalign bukseseler i så mye som mulig for å få din perfekte smil. Bare fordi de er flyttbare betyr ikke at du bør fjerne dem ofte. Invisalign bukseseler gi deg de beste og raskeste resultater hvis du holder dem i til enhver tid, bortsett fra når du spiser. Kontroller at du har selvdisiplin er nødvendig for å holde seg til programmet før å bruke pengene på Invisalign bukseseler.

Hint

  • Invisalign bukseseler er bare for voksne. Alle som fortsatt har gjenværende babyen tenner er ikke en kandidat.
  • Du kan ikke bruke Invisalign bukseseler hvis du har omfattende bro og krone arbeid.