Digidexo.com

Medisin for å hindre natt svett

Nattesvette anses å være noen overdreven natta svetting. Sanne nattesvette la en person og laken gjennomvåt av svette. Når sterk varme, for mye sengetøy og sengetøy er utelukket, bør behandlingen søkes.

Årsaker

Kvinner går gjennom overgangsalder eller perimenopause ofte opplever hetetokter og nattesvette. Infeksjoner og kreft kan forårsake nattesvette. Når det er ingen kjent medisinsk grunn for nattesvette, er tilstanden kalles idiopatisk hyperthidrosis.

Betydning

De fleste nattesvette forårsaket av overgangsalderen hetetokter behandles med hormoner. Hormon kosttilskudd og behandlinger er nyttig for nesten halvparten av menopausale kvinner som opplever hetetokter.

Behandling Nattesvette

De fleste nattesvette er først behandles uten medikamenter. Pasienter rådes til å holde sine soverom kjølig, drikke rikelig med vann, bruk en antiperspirant, unngå trening sent på kvelden, hoppe over natta snacks og begrense eller unngå alkohol ved sengetid.

Cenestin

Leger ved Tri-State Sleep Disorders Center i Cincinnati funnet at stoffet Cenestin hjulpet med nattesvette. Rapporten, som ble publisert i Medical News Today, viste det hjalp 80 prosent av fagene i å redusere antall nattesvette, og det også nedsatt søvnforstyrrelser.

Estroven

Estroven brukes til å behandle nattesvette i perimenopausal og postmenopausale kvinner. Det anbefales også å hjelpe til med generelle søvn.

Avlimil

Avlimil er et naturlig supplement som inneholder salvie, soyabønner, klaseormedrue og røde bringebær. Det kan være effektive i behandling av nattesvette.