Digidexo.com

Hvordan bruke Jim Humble fire MMS-protokollen

The Jim Humble Miracle Mineral Solution (MMS), en form for alternativ medisin, arbeider ofte i et par timer, i henhold til produsentens hjemmeside. Det kan angivelig ødelegge malaria og othe condutions i fire timer. Når det brukes i henhold til de anbefalte doser, angriper den bare de bakterier, virus, bakterier, mugg og andre mikroorganismer som er skadelig for kroppen. Det fører ingen skade på vennlige bakterier, inkludert tarmfloraen og friske celler. Det er en rensende væske og blir brukt i kombinasjon med andre væsker.

Bruksanvisning

•  Bland en dråpe av MMS kilde væske med fem dråper en av disse syrer: eple cider eddik, sitronsaft, limesaft eller sitronsyre. Start med ett-slipp dose om morgenen og en annen på kvelden for å få acclimated gradvis til avgiftende handling.

Vent tre minutter etter at blandingen. Deretter virvle MMS faller sammen med syren faller i koppen. Vente ytterligere tre minutter etter å blande dem sammen.

•  Tilsett vann til doserings blanding. Ett og to tredjedeler av en kopp destillert vann svekker kjemisk smak.

Drikk blandingen. Syren gir smaken til drikken, noe som gjør den velsmakende. Hvis du ikke opplever kvalme etter første dose, kan du øke dosen av en dråpe hver dag etterpå. Blandingen kan ha en intens reaksjon (kvalme), så fortsette med forsiktighet; øke dosene av bare én dråpe per dag. De med sensitiv mage eller de som er for tiden syk bør være forsiktig og bare drikke halvparten av dosen i starten, og etter en halv time, drikke den resterende delen.

overvåke effektiviteten av doseringen. Diaré eller oppkast er ikke nødvendigvis et dårlig tegn. Det som skjer er at kroppen er å fjerne giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Alternative legemidler er kanskje ikke den beste løsningen til en medisinsk tilstand du måtte ha. Sjekk med legen din først.