Digidexo.com

Burre bivirkninger

Burdock er en plante som deler brukes som en urte kosttilskudd. Noen mennesker har brukt denne urten til å behandle diabetes, håravfall og leddgikt. De helsemessige fordelene av burdock har ikke blitt grundig studert av forskere.

Allergiske Reaksjoner

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, har allergiske hudreaksjoner forekommet i noen mennesker som brukte burdock plaster på huden eller rørt anlegget med bare hendene.

Tanniner

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, har burdock tanniner som kan være giftig og kan føre til en urolig mage, leverproblemer og nyresykdommer.

Advarsler

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan burdock øke eller redusere blodsukkernivået hos personer med diabetes. HIV-pasienter har rapportert vanndrivende effekt mens du bruker burdock.

Root Tea Poisoning

Ifølge Drugs.com har burdock rot te forgiftning blitt rapportert med uvanlige nervesystemet bivirkninger, utslett og tørrhet i nese og munn.

Legemiddelinteraksjoner

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, kan burdock forbedre vanndrivende effekten av vanndrivende medisiner og kan øke østrogen effekt av noen p-piller.