Digidexo.com

Hvordan Drop to midje størrelser

Hvordan Drop to midje størrelser


En mindre midje kan forbedre hele figuren. Mange klær er bygget med den ideelle figuren i tankene, som er basert på en velskapt midjen. Hva som utgjør en midje størrelse varierer mye basert på klesstil og produsent, men slippe bare noen få inches vil ha deg i bevegelse ned størrelsestabellen og passer inn i klærne dine bedre. Med fokus på inches er en smart mål ikke bare på grunn av mindre klær størrelser og en svelte figur, men fordi midje størrelse er en god indikator på helse.

Hvordan Drop to midje størrelser

•  Drikk mye vann. Vann vekt legger ofte inches til midjen din, og den beste måten å bli kvitt overflødig vann vekt er ved å drikke vann. Den daglige anbefaling er 8 kopper, eller 64 gram. Drikkevann vil også hjelpe til med vekttap ved å gjøre du føler deg mer full.

Brenn overflødig fett gjennom trening. Motstand øvelser som vektløfting vil øke stoffskiftet og brenne mer fett over hele kroppen. Selv om det ikke er mulig å få øye på toget og miste fett bare fra de områdene du ønsker å, er overflødig fett ofte lagret i magen, så brenner fett vil gjøre en forskjell i dette problemområdet.

Target livlinjen med øvelser som fungerer din kjerne. Mens kjernen øvelser som de som utgjør en god Pilatus 'trening ikke vil smelte fett rundt midjen din, vil de bidra til å skape en slankere look som du mister fett ved å forme og definere magemusklene. Sit-ups og crunches vil på samme måte fremme definisjon.

Redusere det samlede kaloriinntaket. Uansett hvor mye du trener, hvis du spiser for mye, kan du likevel legge på seg. For å finne ut hvor mange kalorier du bør spise, regne ut det totale antall kalorier kroppen din forbrenner på en dag ved hjelp av en metabolic rate kalkulator. Trekk fra mellom 500 og 1000 kalorier fra dette nummeret for en trygg ukentlig vekttap på 1-2 pounds.

Unngå matvarer som forårsaker oppblåsthet. Den største synderen er salt, så se hvor mye du strø på mat, og sjekk den ernæringsmessige informasjon om dine matvarer for å sikre at du bo under 2300 milligram natrium per dag. Kullsyreholdige drikkevarer og enkelte matvarer som bønner, brokkoli og asparges kan også føre til oppblåsthet.

Invester i et korsett eller form-slitasje. Disse restriktive plagg kan slanke en midje med opp til 4 inches. De er ikke laget for å brukes i mer enn 8 timer, men for en spesiell kveld, disse alene kan spikke din midje ned til ønsket størrelse.

Hint

  • Unngå melk og andre meieriprodukter hvis du er laktoseintolerante. Disse vil føre til oppblåsthet.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et nytt treningsprogram eller diett regimine.
  • Ikke spis færre enn 1200 kalorier per dag. Crash slanking kan føre til underernæring, vektøkning, tretthet og flere komplikasjoner.