Digidexo.com

V12 Turbo bivirkninger

V12 Turbo bivirkninger


V12 Turbo Kreatin er laget av en amerikansk sport firma som heter SAN Nutrition. Ifølge University of Maryland Medical Center, amerikanerne bruker anslagsvis $ 14 millioner årlig på kreatintilskudd som V12. Muskel bygge forbindelsen inneholder celle volumizers som øker styrke og forbedre den tiden det tar musklene å komme seg mellom treningsøktene. Som et resultat, musklene blir fullere, du har mer utholdenhet under trening og kroppen din utvikler en mager utseende.

Fordelaktig bivirkninger

Vektøkning vil oppstå hvis du tar V12 Turbo. Ifølge University of Nottingham i England, kreatin-baserte kosttilskudd føre brukere til å få ca 2 til 4 kg. i den første uken, er, men det meste av det vannvekt. V12 absorberer vann inn i muskelcellene, øker prosessen med proteinsyntesen. Når det første vektøkning er over, vil brukerne fortsette å få vekt som muskelmassen øker og muskler fiber vokser.

Negative bivirkninger

SAN V12 er generelt fri for negative bivirkninger. Men basert på sine ingredienser, kan det føre til en urolig mage, diaré og hodepine. På grunn av kreatin er innvirkning på vann i kroppen din, kan V12 også føre til at du beholde vann, bli dehydrert eller utvikle oppblåsthet rundt midsection. Drikk mer vann for å motvirke dette resultatet. Kvalme og kroppslukt er to andre potensielle bivirkninger. Hvis du tar mye av muskelbyggende stoffet, kan du til slutt skade nyrene dine eller skade kroppens evne til å danne sitt eget kreatin.

Forholdsregler

Det kan være interaksjoner hvis du tar V12 Turbo samtidig du tar andre kosttilskudd. Faktisk, anbefaler Food and Drug Administration diskutere kreatin baserte stoffer med legen din før bruk - for å sørge for at de andre tingene du tar vil ikke øke risikoen for bivirkninger.

Interaksjoner

Enkelte stoffer kan samhandle med V12. Koffein er kjent for å forårsake noen dehydrering. Kombinere det med V12 kan bare forverre den effekten. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs og kreatin er ikke en god blanding fordi du øker muligheten for skader. NSAIDS inkluderer naprozen, eller Aleve, og ibuprofen som er Advil og Motrin. Tar vann piller, diuretika, samtidig som V12 kan øke dehydrering og potensialet for nyreskade. Du bør heller ikke ta V12 hvis du er på Cimetidin, også kjent som Tagamet - eller Probenicid, som brukes til å behandle gikt, fordi du setter nyrene mer utsatt.