Digidexo.com

Hvordan avlaste genital herpes symptomer

Hvordan avlaste genital herpes symptomer


Genital herpes er vanligvis ikke en alvorlig sykdom, og det sjelden fører til andre langsiktige helseproblemer. Heldigvis, genital herpes utbrudd er sjeldne for det meste, og vanligvis klare opp i løpet av bare noen få dager. Utbrudd kan være ubehagelig, men det er mange ting du kan gjøre for å lindre de generelle symptomer på genital herpes.

Hvordan avlaste genital herpes symptomer

Avlaste genital herpes symptomer

•  Ta varme salt bad for å avlaste genital herpes symptomer. Healing salt vil hjelpe ren, berolige og tørke sår, som kan gjøre dem klare opp raskere. En eller to håndfuller av Epsom salt lagt til din bad kan gjøre utslaget.

Bruk en hårføner for å tørke av sårene, ta vare å sikre at tørketrommelen ikke er for varmt. Mange profesjonelle grade hårføner varme opp raskt, slik at du ønsker å være forsiktig at du ikke skader dine sår. Ved hjelp av en tørketrommel kan være mer behagelig enn å bruke et håndkle, som kan gni ubehagelig mot sår.

bruke undertøy laget av bomull eller treet papirmasse avledet produkt modal. Disse to stoffene absorberer fuktighet bedre enn de som er laget av syntetisk materiale, og vil bidra til å holde underlivet tørr og komfortabel.

Ta reseptfrie medisiner, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, noe som kan redusere smerte og feber fra genital herpes.

Redusere faktorer som overeksponering for solen, trøtthet, irritasjon av huden av genital regionen og overdreven stress, slik at utbrudd er mindre sannsynlig å bli utløst.

Spis en bolle full av pasta med ekstra hvitløksfedd lagt til. Hvitløk antas å være en tøff virus motstander, og bidrar til å styrke kroppens immunforsvar generelt. Hvis du ikke liker å spise hvitløk, kan du prøve en av de smakløst, luktfri hvitløk kosttilskudd som selges i helsekostbutikker.

Drikk rikelig med vann for å fortynne urinen hvis vannlating blir smertefullt for deg. Det kan være lurt å vurdere å bruke medisinert pads, slik som de som brukes for hemorroider, i stedet for toalettpapir, minst til dine sår rydde opp.

slites løs undertøy som ikke klamrer seg å lindre symptomer. Irriterer huden der sår oppstår kan irritere dem, forårsaker hyppigere utbrudd og muligens enda blødning.

Hint

  • Ikke bruk kortison kremer på herpes sår som de kan gjøre utbruddet verre. Mange tror disse kremer er nyttig siden de blir ofte brukt for kløe, men de kan faktisk gjøre utbruddet verre.