Digidexo.com

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler


Det er mange måter å behandle høyt blodtrykk, og ta narkotika ikke nødvendigvis trenger å være en av dem. Øst-stil meditasjon, en kalium-rikt kosthold, kosttilskudd og drikker urtete er bare noen av de naturlige rettsmidler som kan bekjempe høyt blodtrykk.

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler

Hvordan redusere blodtrykket til et normalt nivå

•  Spis mat som er rik på kalium. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, kalium-rik mat fungere som et vanndrivende når det er for mye natrium i systemet ditt. Så, neste tur du gjør til dagligvarebutikk, husk å kjøpe søte poteter, tomater, navle appelsiner, bønner, svisker, spinat, bananer, og / eller andre frukter og grønnsaker rike på dette alle viktige mineral.

Spør legen din om hva kosttilskudd kan være best for deg. Han eller hun kan anbefale kalsium, vitamin C, koenzym Q10 og / eller linfrø måltid, som National Institutes of Health har rapportert at disse kosttilskudd kan hjelpe blodårene slapper oftere.

Shop for urtete neste gang du går til butikken. Mange urte te inneholder hibiscus, som er klinisk bevist av forskere ved Human Nutrition Research Center on Aging ved Tufts University for å senke blodtrykket dramatisk.

Registrer deg for yoga, tai chi eller andre Øst-stil meditasjonskurs på ditt lokale treningsstudio eller samfunnshus. Ifølge den nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, kan meditasjon lette stress og returnere din kropp og sinn til en mer biokjemisk balansert tilstand.

Hint

  • Hvis du kjøper urtete neste gang du går til butikken, se etter blandinger som liste hibiscus nær toppen av tabellen av ingredienser. Dette indikerer ofte at det er en høyere konsentrasjon per porsjon av hibiscus i te blanding selv.
  • Før du bestemmer deg for å ta en meditasjon klasse og / eller kjøpe kosttilskudd, ta kontakt med din lege for å se om du har en historie med andre medisinske problemer. Det er best å informere legen din om eventuelle endringer i kosthold eller trening rutiner, fordi det er en sjanse for at du kan utvikle medisinske problemer hvis du ikke bruker disse rettsmidler riktig og i samsvar med legens anbefalinger.