Digidexo.com

Øvelser for å hindre bentetthet Tap

Øvelser for å hindre bentetthet Tap


Tap av bentetthet antas å være en av farene ved å bli eldre. Men benskjørhet som sprekker eller blir deformert med alderen trenger ikke være en bekymring. Mens bentetthet tap er en svært reell trussel, en øvelse rutine som inkluderer øvelser for å hindre tap av beinmasse kan bidra til å forebygge og reversere effekten av avtagende bentetthet.

Om Bone Density

Ifølge Cedars-Sinai Medical Center, fra begynnelsen av livet og inn i 30-årene, bein går gjennom sykluser for å bli brutt ned og deretter gjenoppbygd. De absorberer kalsium, noe som gjør dem sterke og tette og fylles sine krav til byggematerialer.

Men når du beveger deg forbi 30-årene, begynner kroppen din å ta kalsium fra bein med en hastighet som er raskere enn bein kan erstatte det. Denne prosessen resulterer i et tap av bentetthet, forårsaker bein å bli skjør. Tilstanden er kalt osteoporose, og kan føre til brudd og beinbrudd.

Hvordan oppgaven kan hjelpe

The University of Arizona bemerker at utfører bærende eller vektbærende aktiviteter minst tre ganger i uken vil hjelpe deg å bygge tettere, sterkere bein og forebygge osteoporose, eller reversere dens virkninger. Det er muskelen trekker på ben virkning av lastbærende trening som forårsaker en økning i benmasse.

Øvelser for Bone Density

Fordi trening kan bidra til å styrke beintetthet og holde osteoporose og svake bein i sjakk, må du velge noen former for øvelser for bentetthet som vil presentere laste eller vektbærende muligheter kroppen din trenger for å gjenoppbygge beinmasse. Øvelse som bidrar til å bygge bein kan og bør gjøres gjennom hele livet, ikke bare etter dine 30-årene da bentap begynner å skje.

Øvelser for bentetthet behøver ikke alle være forbundet med å løfte vekter, selv om vektløfting er stor for å bygge benmasse. Du kan også gjøre aerobic, spesielt step aerobics; sykling - spesielt hvis du kan øke motstanden, som i sykling i bakker eller på en tilbakelent sykkel; dans - fortrinnsvis de typene som involverer stampe eller hopper; jogging; race walking; rebounding; og tennis. Enhver type trening som får kroppen til å støtte sin vekt eller vekten av et objekt er bra for å hindre bentetthet tap.

Ved utøvelse å forebygge osteoporose er det nødvendig med en frekvens på tre dager per uke minimum for å realisere gevinster i bentetthet. Det er best å få 30 minutter med trening hver dag. Du trenger ikke å gjøre øvelsen alt på en gang heller. Du kan gjøre det på kortere segmenter, så lenge total din kommer til 30 minutter.

Før du begynner ditt treningsprogram, snakk med legen din, spesielt hvis du allerede har bentetthet tap. En variert trening rutine vil bidra til å holde deg interessert i å holde seg i form, og er bra for din generelle helse.