Digidexo.com

Hvordan å sjekke ut en Doctor for søksmål eller medisinske plager

Hvordan å sjekke ut en Doctor for søksmål eller medisinske plager


Å gjøre en bakgrunnssjekk er lurt når du velger en fastlege. Det er nyttig å vite om sin lisens er aktuell, og hvis han er autorisert til å praktisere i staten. Ikke plukk noen utelukkende basert på bekvemmeligheten av plassering eller anbefaling av familier og venner. Sørg for at denne personen har ikke blitt siktet eller anklaget for medisinsk malpractice.

The Advisory Commission on Consumer Protection og kvalitet i helsesektoren utstedt bestemmelser om beskyttelse av helse forbrukere. En del av Forbruker Bill of Rights og ansvar, Chapter One heter det: "Du har rett til å få nøyaktig og lett forståelig informasjon om din helse plan, helsepersonell og helseinstitusjoner."

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med det medisinske utvalget i staten. De fleste stater poste bakgrunnsinformasjon av medisinske fagfolk som praktiserer i deres jurisdiksjon. The Medical Board of California, for eksempel, poster en side på nettstedet hvor du kan skrive inn navnet på legen og byen og fylket der hun ligger. Du har også et valg om å skrive inn sitt lisensnummer og lisenstype for å unngå å gå gjennom listen over leger med lignende navn.

For å få en mer omfattende rapport, se Federation of State Medical Boards. De har en landsdekkende database over legers profiler. Uansett hvilken stat lege praktiseres i det siste, de har rekorden. 2010-avgift per profilen er $ 9,95. Hvis informasjonen du leter etter ikke er tilgjengelig på nettet, kaller det medisinske utvalget. Du finner telefonnummeret sitt på kontaktsiden på deres hjemmeside. Alternativt sende dem et brev. Tydelig bekymringen din og din grunn. List alle de spørsmålene du vil bli besvart. Sin postadresse er også på kontaktsiden på deres hjemmeside.

Be om informasjon fra autoriserte private institusjoner som din lokale sykehus eller helseforsikring leverandøren. Hver institusjon gjør omfattende vurderinger av deres helsepersonell 'legitimasjon. Det er deres ansvar å sørge for at hver lege i sitt team opprettholde sin troverdighet.

Få ditt lokale sykehus nummer fra telefonboken eller direkte fra deres informasjon messe. Din lege forsikring leverandør kontaktinformasjon finnes i litteraturen dekningen de sender deg hvert år eller på din forsikring kortet.

Direkte forespørselen din til Agency for Healthcare Research and Quality, en divisjon av Helse- og omsorgsdepartementet. Det gir en postadresse, telefonnummer og e-postadresse på sin hjemmeside for offentlige henvendelser. Det henviser deg også til andre nettsteder som kan hjelpe deg. Når du navigerer på nettsiden ved å klikke på det emnet som best beskriver dine behov for å få riktig kontaktinformasjon

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre all forskningen selv, spør et familiemedlem eller en venn for å få hjelp.
  • Feil håndtering av konfidensiell informasjon kan ha juridiske implikasjoner eller konsekvenser.