Digidexo.com

Hvordan bruke Kamala for bendelorm

Hvordan bruke Kamala for bendelorm


Den kamala treet er en plante innfødt til India og Australia. Det har vært brukt både i ayurvedisk medisin og i tekstilprodusenter i India å farge stoff. Medisinsk, har kjertel hår funnet på kamala treet blitt brukt som behandling for å utvise bendelorm. Disse er malt til en kraft og administreres til en pasient. Denne medisinen er klassifisert som "voldsomt brekkmiddel", som betyr det fører til brekninger. Kamala kan administreres i form av et pulver eller gitt som et skjær. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du bruker pulverform.

Bruksanvisning

•  Kjøpe kamala pulver og de ​​klare gelatinkapsler. Du kan kjøpe dem fra en anerkjente online bedrift eller kjøpe dem fra en lokal helsekostbutikk. Dersom den lokale butikken ikke bære kamala, spør om virksomheten ville være i stand til å bestille den for deg.

•  Mål opp en 1/4 oz. av kamala pulver på kjøkkenvekt. Dette er nok for en dose av den urt.

Fyll gelatinkapsler med kamala pulver. Lag en dobbel mengde kapsler; du kan finne det nødvendig å administrere en ny dose av urten.

Gi kapslene til pasienten med i det minste en 8-oz. glass vann.

Vent å se om bendelorm er utvist av pasienten. Hvis ingen bendelorm utskilles av pasienten, gi en ny dose.

Tips og advarsler

  • Erstatte eventuelle væsker tapt gjennom oppkast ved å drikke vann eller drikker med elektrolytter, som kokos vann eller en sportsdrikk som Gatorade.
  • Skal ikke administreres kamala til alle som er gravide eller ammende.
  • Skal ikke administreres kamala til noen som er alvorlig dehydrert.