Digidexo.com

Hvordan bruke Aloe Vera for å fremme hårvekst

Hvordan bruke Aloe Vera for å fremme hårvekst


Håravfall er et problem som vender millioner av mennesker, inkludert menn, kvinner og også barn. Markedet for produkter som lover hårvekst er stort, men mange av disse produktene er enten altfor dyrt eller helt ineffektiv. Det er et naturlig middel for hårtap som har eksistert i aldre. Aloe vera har blitt brukt av mange forskjellige kulturer for å stimulere hårvekst, og det er trygt, naturlig og rimelig.

Bruksanvisning

•  Få undersøkt av en lege. Det finnes en rekke forskjellige årsaker til hårtap, inkludert hodebunnen infeksjoner, reaksjoner på medisiner, sykdom, vitamin eller mineral mangler og andre medisinske årsaker. Legen din kan hjelpe diagnostisere årsaken til hårtap, og kan være i stand til å gi et enkelt middel for å bekjempe den.

Se etter aloe vera hårprodukter på nettet eller i helse- og naturlige matvarer butikker.

Bruk aloe vera gel for å behandle de områdene av hodebunnen som går skallet. Aloe vera inneholder et enzym som bidrar til å fremme ny hårvekst for noen mennesker. Gelen kan brukes direkte til hodebunnen, som aloe vera har vanligvis ingen bivirkninger.

Gjør en aloe vera shampoo. Når det kombineres med hvetekimolje og kokosmelk, gjør aloe vera gel en sjampo for å fremme hårvekst. Bruk shampoo så ofte du vasker håret.

Bruk aloe vera lotion alene eller i tillegg til aloe vera gel. Når den ikke brukes som sjampo, fungerer aloe vera lotion for å revitalisere håret og hodebunnen for å forhindre håravfall og fremme hårvekst. Aloe vera lotion er lettest tilgjengelig på nettet.

Kombiner aloe vera behandling med en balansert lav-fett, lav-protein diett. Dietter høy i fett og animalske proteiner føre til en rekke medisinske reaksjoner som fører til håravfall.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe rå aloe vera planter til enhver barnehage eller hagesenter. Høsting av aloe vera gel er så enkelt som å bryte av en av tentakler og sprekker den åpen. Gelen lett kan presses ut.
  • Hvetekimolje kan bli funnet på mange forskjellige nettbutikker og på de fleste naturlige matvarer butikker. Det blir ofte brukt som matolje.
  • Hvis kløe eller hudirritasjon oppstår, slutte å bruke.