Digidexo.com

Hvordan sammenligne Water Filter Systems

Vann er viktig for menneskelig overlevelse. Dessverre har vår vannforsyning blitt kompromittert gjennom årene. Studier har vist at tusen av metaller, kjemikalier og andre farlige stoffer blir nå funnet i den offentlige vannforsyningen. Selv flaskevann, en populær trend i samfunnet, har vist seg å inneholde mange av disse midlene. For de av dere som ikke er villig til å risikere farene ved vann fra springen lenger, du kommer til å trenge verktøy til å finne ut hvordan å sammenligne de ulike vannfiltersystemer der ute for å avgjøre hvilken som er riktig for deg.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over ulike vann filter systemer som du finner på nettet og inkluderer prisen ved siden av navnet på hvert system.

Avgjør om du er interessert i et vann filter system som tilbyr en de-mineralisering system. Det er en debatt om effektiviteten av dette systemet, så sørg for at du bestemmer om denne type system er riktig for deg før du begynner å veie andre faktorer.

Finn hver vannfiltersystem Performance Dato skjema på deres hjemmeside, eller ringe og be om en hvis det ikke er tilgjengelig. Noen stater har selv satt inn i loven at disse tas med, fordi de forklarer hva kjemikalier sine systemer er faktisk i stand til å fjerne.

Kryss vann filter systemer av listen som ikke gjør en Ytelse Datablad tilgjengelig for allmennheten.

Gå på nettet og søke etter online nettsteder som sammenligner ulike filter system. Gjør notater om systemene ved siden av hvert element på listen din.

Spør folk du kjenner om de bruker nå et vann filter system. Hvis ja, se om de vil la deg smake på vannet for å hjelpe danne din mening.

•  Bestem deg for de tre eller fire vann filter systemer som synes beste for deg. Finn ut hva garantier tilbys på alle systemer før du kjøper den. Finn også ut om noen installasjon er involvert, og spør om det er en ekstra avgift for det.

Tips og advarsler

  • Vit hva du er ute etter før du begynner å lete. Hvis du bare vil ha et system som tilbyr omvendt osmose, for eksempel, vil det begrense de systemene du trenger for å sammenligne.
  • Ikke forvent selskapene å liste ulempene med sitt eget produkt. Gå til objektive sammenligning nettsteder for denne informasjonen.