Digidexo.com

Hvordan bruke Clomid

Hvordan bruke Clomid


Clomid er foreskrevet for å hjelpe en kvinne ovulate som prøver å bli gravid. Clomid stimulerer hormoner i kroppen som hjelper et egg til å vokse til modenhet og bli utgitt, kalles en hendelse eggløsning. Denne medisinen er tatt for en kort tidsperiode for et begrenset antall sykluser.

Hvordan bruke Clomid

Spor basal kroppstemperatur. Dette er temperaturen i kroppen etter minst tre timers hvile. Du bør ta temperaturen første om morgenen, på samme tid hver morgen. Når eggløsningen skjer, vil det være et skift oppover i temperatur som opprettholdes inntil mensen starter. Hvis du ikke har eggløsning, en tilstand som Clomid brukes til å behandle, vil du ikke se denne temperaturen skift.

Ha en grundig medisinsk eksamen. En OBGYN må foreskrive Clomid, og vil gjøre det bare etter en grundig undersøkelse som bestemmer om medisinering er nødvendig. Ta med basal kroppstemperatur diagrammer for å vise legen din om du har eggløsning.

Legen din vil trolig foreskrive flere blodprøver for å fastslå årsaken til anovulasjon (manglende eggløsning). Hvis legen din bestemmer at du trenger Clomid å hjelpe indusere eggløsning, vil han skrive ut resept.

Ta Clomid som foreskrevet, vanligvis fem dager i begynnelsen av syklusen din. Det er viktig å ta denne medisinen som foreskrevet for at det å ha den ønskede effekt. Hvis du ikke blir gravid mens du tar denne medisinen etter seks sykluser, vil du trenger for å ta en pause. Diskuter dette med legen din.

Hint

  • Spore basal kroppstemperatur selv etter å ha mottatt en resept for Clomid å sikre at medisinen virker og for å bedre sjansene dine for å bli gravid.
  • Ikke ta Clomid om du kan være gravid.