Digidexo.com

Om Anthem Health Insurance

Om Anthem Health Insurance


Søker etter helseforsikring planer kan være en uttømmende prosess. Men, er det Anthem nettstedet en kortfattet og effektivt verktøy for å forske plantyper, søke plan fordeler og lære hva som gjør Anthem helseforsikring et godt valg for individ og medlem dekning. Det er noen fakta du bør vite om Anthem helseforsikring før du kjøper en helse eller dental plan.

Typer

Anthem gir familie og individuell helseplaner, dental planer, term life forsikring, Medicare, samt sunne leve programmer. Familie og individuell helseplaner er tilgjengelig for personer som er selvstendig næringsdrivende, arbeidsledig, eller ansatt uten helsemessige fordeler. Plan-medlemmer og pårørende er dekket under en rekke planer som kan inkludere velvære omsorg, sykehus dekning og psykiske fordeler. Dental planer er tilgjengelig som Dental Velg HMO SM Plans, med tre tann HMO planer i det, og en rekke individuelle Dental PPO planer. Term livsforsikringsselskaper er tilgjengelig for å planlegge medlem som ønsker å dekke begravelse og begravelse kostnader og gi hjelp til familiemedlemmer i tilfelle en ulykke eller dødsfall. Medicare er tilgjengelig for kvalifiserte begunstigede i behov av Medicare helse dekning. Endelig medlemmer har tilgang til sunne leve programmer, også kjent som SpecialOffers, og pedagogiske ressurser som utdanner medlemmer på nøklene til bedre helse.

Størrelse

Anthem tilbyr California Group Health Insurance: grupper på 2 til 50 og grupper av 51 eller mer. Gruppe helseforsikring er designet for arbeidsgivere og er ikke tilgjengelige for enkeltpersoner. Avhengig av størrelsen av den stilling, vil arbeidsgiver kjøpe en av de to gruppe alternativer. Ansatte vil da ha en opsjon på å kjøpe seg inn i forsikring plan eller kjøpe en alternativ plan alternativ fra en annen forsikring agent eller fra Anthem Individuell plan tier.

Betraktninger

For seniorer på jakt etter ytterligere Medicare dekning eller ønsker å bli med i Anthem Medicare-programmet, er valgbarhet begrenset til de person 65 år eller eldre med begunstiget status i Medicare-programmet. Når disse kravene er oppfylt, kan søkeren gjennomgå hver Medicare del og lære hva plan alternativer er tilgjengelige for den aktuelle kalenderåret. I 2009 Anthem tilbyr følgende Medicare planer: Anthem sin Medicare Supplement Plans (denne planen er begrenset til California), Blå Kors MedicareRx Part D Prescription Drug Plans, Anthem sin Medicare Advantage foretrukne leverandør organisasjonen (PPO), Anthem sin Medicare Advantage helse vedlikehold organisasjon (HMO ), og Anthem SmartValue Medicare Advantage Private Gebyr for Service (PFFS).

Betydning

Anthem er medlem-vennlig med nettbaserte tjenester og kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet. Medlemmer kan finne helsepersonell, apotek og forsikringsagenter ved å sjekke på nettet eller ringe (800) 777-6000 (enkeltpersoner og familier) eller (888) 211-9813 (Medicare Kvalifisert). Alle plan utfylling av skjemaer er tilgjengelige for nedlasting på nettet.

Fordeler

Anthem Helseforsikring gir en online PlanFinder som gjør at nye medlemmer samt potensielle medlemmer til å få et tilbud, finner plan alternativer og søke om helseforsikring online. Besøkende til Anthem nettstedet må angi et postnummer og svare på grunnleggende plan preferanse spørsmål samt gi generell medisinsk historie. Et sitat er gitt for umiddelbar gjennomgang.
Eksisterende Anthem medlemmer kan endre dekning på nettet også.