Digidexo.com

Graviditet Carpal Tunnel Relief

Graviditet Carpal Tunnel Relief


Hvis fingrene prikke, hendene og håndleddene verke, og nummenhet forårsaker søvnløse netter, er det mer enn sannsynlig carpal tunnel syndrom. Hvis du er gravid. symptomene kan være uutholdelig. Selv lettelse ikke vil komme helt frem til barnet er født, det er skritt du kan ta for å gjøre det tålelig.

Carpal Tunnel Syndrome og graviditet

Inne håndleddet er sener, leddbånd, bein og median nerve, som er beskyttet av carpal tunnel. Median nerve gir følelse og bevegelse til hånden. Når du er gravid og beholde væske, vev og muskler hovne opp og legge press på carpal tunnel, som deretter presser på nerven. Holde hånden din og håndleddet helt rett eller opp i luften gir noen lettelse, fordi det tar trykket av nerve.

Bruk en Brace

Håndleddet bukseseler eller splinter er ofte foreskrevet av leger for å lette smerter av carpal tunnel syndrom. Seler holder håndleddet immobile og rett, slik at carpal tunnel kan beskytte median nerve fra flexor sener. Eksperter sier iført seler hele tiden, spesielt når du sover, vil redusere symptomene betraktelig.

Kutt ned på salt

Væskeretensjon eller ødem er ofte en del av svangerskapet, fordi kroppen produserer dobbelt så mange væsker og blodprodukter til den voksende baby. For mye salt kompliserer dette og setter ekstra press på håndleddene og anklene. Redusere natrium inntaket ved å kutte ut brus, salt mat og bordsalt reduserer hevelse rundt carpal tunnel. Også, spise mat som er kjent for å være naturlige diuretika som asparges, selleri, løk og grapefrukt.

Utøve din Wrist

Tar en pause fra jobben og strekker håndleddet og fingrene kan også gi lindring. Krøll alle fingrene tett sammen til en knyttneve og deretter sakte rulle knyttneve innover mot skulderen din. Hold den der i noen sekunder og bruke muskelkontroll å sakte rulle den ut igjen, strekker fingrene én om gangen til de er strukket fra hverandre. Gjenta denne øvelsen fem ganger og prøve å gjøre det flere ganger om dagen.

Hvile håndleddet

Carpal Tunnel Syndrome er ofte forårsaket av repeterende bevegelser, selv om legene sier det er også arvelig. Den gode nyheten er hvis du ikke har det før du ble gravid, symptomene vil trolig gå helt bort etter levering. Men hvis du hadde det før du ble gravid, tilbringer du mye tid på datamaskinen eller din carpal tunnel syndrom er arbeid relatert, vil symptomene være mye verre. Prøv å ta flere pauser enn vanlig, og hvis mulig, skifte hender på jobb eller ta med en pute eller pute med deg for å støtte opp håndleddet og armen.