Digidexo.com

Cellulite fjerning av Limb trykk terapi

Kvinner cringe når de ser at "cottage cheese" utseende på lårene. Å miste vekt kan bidra godkjenne forekomsten av cellulitter, men ifølge Mayo Clinic, cellulitter tendens til å kjøre i familier, så genetikk kan spille den største rollen i om du utvikle cellulitt.
Du kan ikke være i stand til å forvise cellulitt fra livet ditt for alltid, men ved å utnytte nesten smertefrie behandlinger, kan lårene ser glatt og tonet det minste midlertidig.

Pressoterapi

Pressoterapi bruker en kontrollert-press pneumatisk massasje, og vanligvis finner sted i en klinikk eller spa.
Pasienten ligger med billedsiden opp på en seng, og lem er montert inn i en doble vegger boot. Luft pumpes inn i flere pneumatiske kamre av støvelen, med varierende trykk under behandlingen, avhengig av egenskapene til den lem. Behandling terapi modi tilpasser seg automatisk i henhold til pasientens blodtrykk lesing.
Behandlingen tar kun 30 minutter, og pasienter rapporterer føler deg mer energisk og uthvilt. Behandlinger kan gjentas regelmessig hvis ønskelig, og kan forbedre cellulitter, væskeretensjon og generell avgiftning.

Endermologie

Endermologie er en unik måte å forme kroppen din og forbedre utseendet av cellulitter.
Behandlingen utføres vanligvis i en klinikk, med en spesielt utformet nøkkel modul med en motorisert behandlingshodet og uavhengige valser brukes for å behandle bindevevssykdommer. Alle områder av kroppen kan nås.
Pasienten bærer en kroppsstrømpe og løgner ansiktet ned på et bord. En kliniker starter behandlingen ved forsiktig å massere hele kroppen med rullene. Kontrollert suge tillater huden å bli løftet så problemområder kan motta en dypere massasje.
Ved dypt masserer bindevev lag av huden, lymfatisk og vaskulær lunger elimineres, slik at forbedret næringstilførsel til cellene. Huden har en strammere utseende på grunn av kollagen og elastin stimulering og nedbryting av klumpete fibrose.
Behandlingen varer 35 minutter og etterlater deg avslappet og komfortabel. Resultatene er kumulative, så jo flere behandlinger du gjør, jo mer forbedring du vil se i cellulitt området.

Acoustic Wave Therapy

Planar applikatorer og radial trykkelementer er de ulike verktøyene som brukes i akustisk bølge terapi. Leger ønsker å kombinere de to metodene i fremtiden, for å oppnå bedre resultater med cellulitter.
En planar applikator virker ved å sende ut et høyt energitrykkbølge som varer en kort tid. Disse høy trykkbølger bryte opp fiberholdig masse og stimulere kollagenproduksjonen, med pasienten opplever nesten ingen smerte under prosessen.
En radial trykk applikator genererer en langsommere arbeidstrykkbølge ved hjelp av et luftkammer, og pelleten, og enkelte pasienter kan oppleve en vibrasjon under behandlingen. Radial trykkelementer lindre smerte hos noen pasienter ved å stimulere nerver og forbedre sirkulasjonen.
Behandlingen består av å flytte padleåre over cellulitter sted som avgir akustiske bølger til bindevev og omkringliggende områder.
Behandlingen varer vanligvis mindre enn 30 minutter, og kan utføres på poliklinisk basis på et sykehus eller kirurgisk suite. Ingen smertestillende medikamenter er gitt, og du kan forlate så snart prosedyren er over.