Digidexo.com

Hvordan vite om du har sunne Krakk

Har du noen gang måttet gi legen din en avføringsprøve? Ikke en urinprøve, en avføringsprøve. Tro det eller ei, kan medisinske fagfolk fortelle mye om en person ved å undersøke avføring. Det er flere kvaliteter de ser for å bestemme sunn avføring. Her er hvordan du kan fortelle om din er sunt uten å sette det inn i en plastkopp.

Bruksanvisning

Hvordan vite om du har sunne Krakk

•  Se på fargen. Den riktige fargen av sunn avføring er en middels brun ligner fargen på en brun papirpose. Dersom avføringen har en annen farge i det som rød, gul, hvit eller grønn, få det sjekket ut av legen din. I de fleste tilfeller betyr det noe mangler i kostholdet ditt, men det kan også være et tegn på noe mer alvorlig. (Se ressurser for mer informasjon.)

Tenk hvor enkelt det avføring passerer. En sunn avføring raskt og enkelt forlater kroppen din. Det bør være ingen smerter eller anstreng involvert. Stramming kan være et tegn på forstoppelse.

Kontroller størrelse og konsistens. Du vil at krakk å bli formet som kolon, som ligner på en banan eller logge form (avførings ender kan være off-form). Konsistensen skal være sammenlignbar med peanøttsmør eller tannkrem (ikke for hardt eller for mykt). Du ønsker ikke avføringen til å være super tynn (som en blyant), rund (som små pellets), ekstremt vanskelig eller virkelig løs. Anslå lengden (ta en gjetning, ingen hersker nødvendig). Gjennomsnittlig lengde for avføring varierer mellom 4 og 8 inches.

Smell. Du dona € ™ t må få rett ved siden av det, men når du sitter på toalettet, ta en sniff. En sunn avføring har liten eller ingen lukt (også ledsaget av lite gass). Hvis den er myk og svært stinkende, indikerer dette overflødig fett i avføringen.

Legg merke til sin avstamning. Sunn avføring gradvis senker inn i bunnen av toalettet eller flyter. Det kommer an på hva du spiser, selv om det ikke trenger å synke som en stein. Sunn avføring kommer ut i en solid logg, og kan bryte opp når den er på toalettet. Du trenger ikke for mye avføring som kommer ut (4-8 inches er bra) på en gang, eller små biter som forårsaker rødme problemer. Hvis så du bør revurdere din diett for et sunnere toalettopplevelse. Se ressurs for diagnose.