Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Lumineers til tradisjonelle Dental finer

Hvordan man kan sammenligne Lumineers til tradisjonelle Dental finer


Lumineers er ikke en ny oppfinnelse, men heller en som har blitt gjenfødt ved en endring av navn og nye teknikker. Opprinnelig kjent som Cerinate, Lumineers er midlertidige skallfasetter som kan bli lagt over tennene for å rette feil, skjule misfarging eller reparere små chips eller sprekker. Men tradisjonelle dental skallfasetter er det foretrukne valget for personer med alvorlige problemer som ønsker optimale resultater.

Bruksanvisning

Velg Lumineers hvis du er ekstremt følsomme for smerte eller foretrekker å ha en prosedyre som er mindre invasiv. Lumineers krever bare minimal sliping og polering av tennene før påføring (0 til 0,2 mm), mens tradisjonelle dental skallfasetter er mer invasive (som ofte krever 0,5 mm for sliping).

Bruk Lumineers hvis du ikke er overbevist om at du vil ha dental skallfasetter evig og ønsker å prøve en midlertidig løsning. Lumineers er lettere å fjerne enn tradisjonelle skallfasetter og etterlater ingen varige spor på tennene, noe som gjør at du kan gå tilbake til "naturlig" hvis du velger å gjøre det. Tradisjonelle dental skallfasetter, men krever at tannen slipes før påføring, noe som betyr at det må da være dekket av en finér alltid.

Besøk DentalPolls nettsted for å se videoer på anvendelse av dental veneers, inkludert flere som sammenligner Lumineers til tradisjonelle dental skallfasetter (se Ressurser nedenfor). Videoene vil gi deg en god ide om hva du kan forvente, hva inngrepet innebærer og hva de endelige resultatene vil bli.

Velg Lumineers hvis du vil at kosmetisk effekt av finer, men har ikke råd til tradisjonelle porselen veneers. Prisforskjellen kan være opp til 50 prosent i enkelte tilfeller, avhengig av tannlege og hvor omfattende behandlingen er. Siden Lumineers kan fjernes uten å skade tennene, kan du alltids erstatte dem senere med tradisjonelle dental skallfasetter.

Spør tannlegen din for å sammenligne begge typer finer hvis du spiller sports særlig kontakt sport. Lumineers er mye tynnere og kan chip lettere, mens porselen skallfasetter er sterkere.

Hint

  • Når du sammenligner dem med tradisjonelle veneers, kan Lumineers ser klumpete på noen mennesker, avhengig av deres ansikt struktur og kjeven. Tannlegen skal kunne fortelle deg om du er en god kandidat for Lumineers ved å ta røntgen og undersøker munnen struktur nøye.
  • Tradisjonelle finer kan føre tennene følsomhet på grunn av den mer omfattende fjerning av emalje.