Digidexo.com

Hvordan hjelpe en deprimert person langdistanse

Et støtteapparat er avgjørende for å hjelpe en person som er deprimert føler bedre. En konstant venn og lyttende øre er sentrale elementer i enhver støttenettverk. Være tilgjengelig for å lytte og gi oppmuntring når personen trenger å snakke. Din hjelp er uvurderlig, selv om du bor hundrevis av miles unna.

Bruksanvisning

Bruk videokonferanse. Skype og Windows Live Messenger og andre direktemeldingstjenester tilbyr gratis video chat. Sette av nok tid for en meningsfull samtale.

Demonstrere gode lyttevaner i løpet av samtalen. Viser personen visuelt at du lytter kan stimulere til mer åpen diskusjon. Lean i kameraet litt, og holde øynene på kameraet så mye som mulig. Sitte stille, og gir bare en og annen "Mhmmm", eller "Jeg ser" som en del av samtalen. Ikke avbryt mens personen snakker. Hold tankene bort fra hva du ønsker å si neste og fokusert på hva som blir sagt til deg. Ikke gi råd eller si hva du vil gjøre i personens situasjon. Ikke døm, bare lytte.

uløste hva personen har sagt til deg. Sier, "Hva jeg hører du sier er..." å vise at du er faktisk lytter. Lytte viser du bryr deg om den deprimerte personen. Høykvalitets relasjoner er viktig å lindre depresjon. Selv om du er langt borte, til din vilje være tilgjengelig og lytte spiller viktige roller i å hjelpe en person gjenopprette fra depresjon.

Ta kontakt med personen innimellom for å se hvordan han gjør. De gjentatte innsjekkinger demonstrere din omsorg og bekymring for den personen.

Send en omsorg pakke i posten over ting du vet vil gjøre personen glad, for eksempel bilder eller en god bok eller film. Unngå å sende komfort matvarer høy i karbohydrater eller raffinert sukker som disse negativt påvirke blodsukkeret og stemninger.

Start en langdistanse trening partnerskap med den personen. Øvelse øker hormoner i hjernen vår som gjør oss glade. Opprett et mål som du både kan nå sammen, som å gå så mange miles i en måned eller trener eller strekke (som fører til bedre søvn og humør) så mange minutter hver uke. Hold oversikt over fremgangen din ved å opprette et regneark på en elektronisk fil-deling av området som GoogleDocs. Du kan både inn dine individuelle bidrag til å nå målet selv.