Digidexo.com

De beste kildene for Ginger Root

Ginger root kan være et rart ingrediens på grunn av sine helbredende egenskaper, men det er faktisk ikke en rot. Denne jordstengler, eller stammen, har blitt kreditert med beroligende alt fra magesmerter og leddgikt til menstruasjonssmerter og fotsopp. Ingefær kan slipes, hakkede, kandiserte, syltet og tørket, krydre opp noen helbredende rettsmidler og selv vises i mange dagligdagse matvalg.

Drikker med Ginger Root

Den enkleste måten å få nok ingefær trolig er å drikke den. Den første drikke som kommer til hjernen er ginger ale. Du kan kjøpe flaske brus eller til og med lage din egen, ved hjelp av én av mange online oppskrifter. RecipeSource.com anbefaler å lage hjemmelaget ingefærøl med fersk ingefær, sitron rinds, honning, kokende vann og selters. Ingrediensene er grunnleggende, og kombinere dem fra bunnen eliminerer forbruket av konserveringsmidler som kommer med ferdigmat. Andre drikker lett å finne, er ingefær øl, ingefær lemonade og ingefær te.

Å få Creative med Oppskrifter

Finne ingefær-spesifikke matvarer er ikke så lett, men det betyr bare at det er rom for å være kreativ med dine oppskrifter. FabulousFoods.com anbefaler å legge tynne skiver av skrellet ingefær rot til stek, dolloping tynne lunter av ingefær til kompotter eller posjert frukt og rist ingefær til smaken dampede grønnsaker. Men ikke glem en favoritt kurs - dessert. Alt fra kake til cookies kan gjøres med ingefær. Sjekk DessertReport.com anbefalinger av seks flotte ingefær desserter, som inkluderer kokos ingefær sorbet og ingefær molasses cookies.

Butikk-kjøpte mat

Hvis du ikke har fått tid til å lage noe selv, og du vil ha en to-i-ett-fix for sult og kvalme, er hyllene foret med ingefær-rot godhet. Du kan kjøpe pulverisert ingefær i krydder midtgangen, samt ingefær i kapsel, ekstrakt eller tinktur form, slik at du ikke trenger å gjøre alt grunnstøtingen, peeling og slicing å få krydret smak. Andre ideer? Prøv ingefær snaps, pepperkaker og ingefær pinner til å starte.