Digidexo.com

Hva er healing Foods?

Velge matvarer som inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter bidrar til å gi riktig næring til kroppen, og er anbefalt av Department of Health and Human Services for en sunnere livsstil. Visse matvarer også bidra til å redusere ulike sykdommer og innlemme dem i daglige måltider vil hjelpe deg å bli frisk, ifølge Center for Disease Control and Prevention.

Omega-3 fettsyrer

Bortsett fra kalsium, omega-3 fettsyrer bidra til å forbedre bein styrke og redusere frakturer, ifølge et bein studie gjort ved Umeå universitet i Sverige i 2007 Kaldt vann fisk høy i omega-3 fettsyrer som tunfisk, sardiner, makrell og laks også bidra til å redusere sjansene for slag, hjerteinfarkt eller hypertensjon.

Heart Health

I tillegg til fisk, valnøtter inneholder et høyt nivå av essensielle fettsyrer, reduserer hjerteattakk, slag og hypertensjon. Å spise 1/3 kopp nøtter høy i fettsyrer daglig hjelp til å senke dårlige kolesterol eller LDL nivåer med 10 prosent. Valnøtter, pistasjenøtter og mandler inneholder arginin, en gunstig aminosyre som øker blodgjennomstrømningen, som nevnt av en hjertestudie, publisert i "Ernæring, metabolisme og hjerte-og karsykdommer."

Colon Care

Bønner inneholder kilder til antioksidanter og proteiner, i tillegg til fiber. Fiber finnes i bønner forbedrer fordøyelsen gjennom mage (GI) tarmkanalen, noe som reduserer risikoen for tykktarmskreft som angitt i en studie publisert av "Journal of Agriculture and Food Chemistry."

Forsvar mot kreft

The National Cancer Institute sier at kål inneholder kreft egenskaper, og bidrar til å beskytte lungene, bryster, tykktarm og mage fra kreft. Den inneholder sulforaphane, som er en phytochemical som kjemper mot kreft frie radikaler.

Tarm Fordeler

Yoghurt inneholder probiotika som bidrar til å regulere mage-tarmkanalen og bidrar til å styrke immunforsvaret, ifølge studier gjort ved Verdens helseorganisasjon. Mage-tarmkanalen absorberer næringsstoffer, så holder det sunt er nøkkelen til generelle helse.