Digidexo.com

Plan Vegan Detox Meal

En veganer detox diett er utformet for å eliminere giftstoffer fra kroppen din og hjelpe deg å miste vekt. Et vegansk kosthold betyr å spise ingen animalske produkter eller produkter som kommer fra dyr som melk. Detox måltid plan består av frukt, grønnsaker, fersk juice og te. En veganer detox plan er sunt, men kan være lav i protein og andre vitaminer.

Vegan Detox Mat Guideline

Et vegansk kosthold utelukker alle former for animalske produkter. En guide til å spise Vegan Foods (se Resource 1) gir en detaljert veiledning av hvilke matvarer du kan spise mens du er på en vegansk kosthold.

Kjøtt: Alt kjøtt, fjørfe og sjømat er forbudt mens på vegan detox måltid plan. Substitutter tillatte inkluderer produkter laget bønne curds, tofu, soyabønner, korn eller nøtter.

Plant produkter: Frukt og grønnsaker utgjør flertallet av en veganer detox. Prøv å velge økologiske produkter. Du kan spise frukt og hele grønnsaker eller har fersk fruktjuice.

Bønner, nøtter og belgfrukter: Alle bønner, nøtter og belgfrukter er en del av en veganer detox måltid planen, inkludert peanøttsmør, mandelsmør, cashew smør eller annen mutter smør. Bønner og belgfrukter er avgjørende for en vegansk diett for å sikre tilstrekkelig inntak av protein.

Meieri og egg: Siden veganisme går utover det å være vegetarianer, kan veganere ikke bruker meieriprodukter fordi det kommer fra dyr. Soya og ris melk er gode erstatninger for melk og margarin er en vanlig erstatning for smør som det er laget av soyabønner eller solsikkeolje.

Gelatin: Gelatin inneholder en ingrediens som kommer fra en hest, og så bør unngås.

Søtstoffer: Veganere forskjellig på om du vil unngå honning som det kommer fra bier, men andre ser på det som en "biologisk, dyrevennlig produkt." Raffinert sukker, som er laget ved hjelp av ku eller hest benmarg er ikke en del av vegansk kosthold. Veganere kan ha rå brunt sukker, enten fra sukkerrør eller sukkerroer.

Drikk minst åtte glass vann om dagen som en del av vegan detox måltid plan.

Hvor lenge varer det

Noen mennesker stiller veganer detox til et visst antall dager, uker eller måneder, mens andre har gjort det til en jevn del av deres liv ved å følge det en dag i uken. Du bør følge vegan detox inntil kroppen føles bedre og gjenta så ofte som nødvendig. Vegan detox er trygt å fortsette på ubestemt tid, så lenge kroppen din kan håndtere det, som måltid plan er sunn og næringsrik.

Hva kan man forvente Under Vegan Detox

Vegan detox måltid plan vil detox kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kroppen din har samlet opp gjennom årene. Vitaminer og mineraler i frukt og grønnsaker vil gi antioxidant fordeler og hindre cellene mot skader fra frie radikaler, forbedre immunforsvaret og øke energinivået.

Vegan Detox Prøvemeny

Til frokost har et glass soyamelk, en skive grovbrød og et stykke frukt.

For en mid-morgen snack, har noen te.

Til lunsj, har frisk fruktsalat med så mange frukter som du ønsker. For eksempel en salat bestående av papaya, banan, pære, jordbær og druer. For en dressing, bruker usøtet fruktjuice og lønnesirup eller rå honning.

På ettermiddagen har en frisk frukt eller grønnsak juice.

Til middag har en kopp brun ris, med en unse av tofu, en side av grønnsaker og et stykke frukt.

Etter middag drikke en kopp kamille te.

Forholdsregler

Uavhengig av hvor lenge du velger for vegan detox, er det sikkerhetstiltak du bør følge. Før du starter en veganer detox plan, bør du konsultere legen din. Mens en detox diett kan være trygg, kan det bli usunn hvis du ikke ser din vitamin og protein inntak.