Digidexo.com

Hva er bivirkningene av hoodia?

Hoodia urte ekstrakt, selges som et kosttilskudd, har vokst i popularitet som en appetitt suppressant. Men som vitenskapelig kunnskap om stoffet er fortsatt snaut, er forbrukerne oppfordres til å utvise forsiktighet når du tar dette produktet. Betalende oppmerksomhet til kroppen din etter faresignaler og følge sunne spise praksis er avgjørende når du tar hoodia.

Hva er Hoodia?

Hoodia plant, fra Kalahari-ørkenen i Afrika, er en saftig solgt for sin urteekstrakt. Det sies at afrikanske jegere bruker anlegget for å avverge sult, og den aktive ingrediensen, P57, kan være knyttet til appetitt undertrykkelse. Som foreløpig er det svært lite vitenskapelig informasjon om bruk av hoodia og dets bivirkninger og bruk.

Produkter

Hoodia er vanligvis selges i kapsler, piller eller melk tygger. Produktet er også solgt i en leppepomade. Det er skepsis til hvorvidt noen produkter på markedet virkelig inneholde hoodia. Vær forsiktig når du kjøper disse produktene, og hvis du bruker den til å gå ned i vekt bare kjøpe som kosttilskudd. Mens studier er mangelfulle på effekten av P57 som en appetitt suppressant, er en britisk farmasøytisk selskap utforsking ved hjelp av det kjemiske stoffet i en anti-fedme narkotika.

Bivirkninger

Lite er kjent om effektene av hoodia, men gravide og ammende mødre oppfordres til å unngå det. I tillegg, legen din hvis du har tenkt å innlemme hoodia inn i rutinen. Som tilfellet er med alle nye stoffet, overvåke dine reaksjoner grundig og konsultere legen din eller stoppe bruke hvis du opplever noen negative bivirkninger.

De med diabetes, blodsykdommer, hjerteproblemer og spiseforstyrrelser oppfordres til å holde seg borte fra hoodia. Fordi det er solgt som kosttilskudd, er hoodia ikke under overvåkning av Food and Drug Administration.

Hvordan bruke

Hoodia diet markedsførere oppfordre brukere til å spise hva de vil, men i mindre porsjoner. Det er ingen spesielle matvarer som er forbudt. Følg instruksjonene på pakken som du kjøper for å sikre at du tar riktig mengde. Hoodia er ikke et sentralstimulerende, og det er ingen kjent mat eller medisiner som vil ha dårlige interaksjoner med hoodia produkter.

Alternatives

Mens hoodia kan bidra til tap av appetitt, er den eneste reelle måten å permanent ned i vekt til å vedta en sunn spising og treningsprogram. Bor riktig hydrert også vil hjelpe med mat cravings, så tørste er ofte forvekslet med sult.