Digidexo.com

Diett plan for å miste vekt i 2 dager

Crash slanking er egentlig aldri en god idé, så det tvinger kroppen til å tro det er under hungersnød og faktisk vil bremse ned sin metabolisme, redusere din evne til å gå ned i vekt. Det betyr at selv om du bare spiser 700 kalorier på en dag --- for lavt for en frisk voksen uansett alder --- du kan ikke gå ned i vekt. Når det er akutt fratatt kalorier, cannibalizes kroppen muskelmasse for å bevare fett butikker, og dermed beseiret dine mål om fett tap. Muskelmasse er det som forbrenner kalorier for permanent og langsiktig vekttap.

Hva er en Crash Diet?

Crash dietter er svært lav i kalorier og ikke gir tilstrekkelig næring i protein, vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer for å støtte normale mentale og fysiske aktiviteter. Hvis du bruker mindre enn 1000 kalorier på en dag, kan du miste en halvkilo --- men det vil bli gjenvunnet på en dag, når du spiser normalt.
Krasje dietter kan eliminere en hel mat gruppe, slik som karbohydrater, eller de kan bestå bare av protein og vann. Eliminering viktig fiber kan skape uregelmessigheter som oppløselig og uoppløselig fiber er nødvendig for å bevege avfall ut av mage-tarmkanalen.

Farer ved hurtig tap dietter

Du kan ha blitt fristet til å bare sulte deg selv for to dager før en viktig begivenhet der du ønsker å se og føle deg tynnere. Imidlertid kan krasje dietter føre til dehydrering, forstoppelse, svakhet, trøtthet og irritabilitet. Noen mennesker selv bryte ut i utslett fra vitamin og mineral mangler.
Verre, etter krasj slanking i noen dager, risikerer du å miste din viljestyrke, overspising og konsumere langt flere kalorier enn du normalt ville --- og få ekstra vekt. Rebounding er en vanlig bivirkning og ikke bare frustrerende, men kan føre til annen destruktiv atferd som å bruke avføringsmidler. Hvis syklusen blir vanlig, er risikoen for spiseforstyrrelser høy.

Prøv en nærings-Boost Diet stedet

Hvis du må diett for å miste så mye vekt som mulig i to dager, følg kosten retningslinjer utviklet av US Dept. of Agriculture (USDA) i My Food Pyramid for vekttap. Spis ferske grønnsaker, frukt, hele korn, magre proteiner, lite fett meieriprodukter, belgfrukter og ikke-mettet fett. Bruke sine utvalg menyer og forberede fire eller fem mindre måltider og to svært små snacks. Forberede dem en dag fremover og forbruker bare de planlagte mat for hver dag av to-dagers plan.

Nye vaner

Ideelt sett vil du føle forskjellen fra å spise en balansert diett, og utvide to-dagers eksperiment, legge til moderat mosjon og et stress management plan --- og du vil gå ned i vekt, permanent og trygt.