Digidexo.com

Fordøyelsesenzymer og vekttap

Et av de vanlige problemer i usunn personer er dårlig fordøyelse. De to største årsakene til dårlig fordøyelse er manglende evne til kroppen vår til å produsere nok enzymer, og mangel på enzymer i maten vi spiser. Enzymer er organiske proteinmolekyler som bryter ned matrester og konvertere dem til absorberbare næringsstoffer.

Protease

Dette enzymet er ansvarlig for å fordøye proteiner som finnes i mat. Hvis proteinet er ufordøyd, kan det sirkulere gjennom kroppen din. Protease hjelper rense kroppen for uønsket protein og gjenoppretter energi og balanse. Dette enzymet oppfordrer også immunforsvaret til å tørke ut eventuelle fremmede organismer som forårsaker sykdom, og hjelper i healing og utvinning fra medisinske tilstander og sykdommer. Dette er gunstig for de som ønsker å gå ned i vekt fordi proteiner bidra til å bygge opp muskelmasse, men for mye protein i blodet kan føre til skadelige resultater.

Amylase

Amylase er ansvarlig for å fordøye karbohydrater. Riktig bearbeider karbohydrater er avgjørende for vekttap, fordi det er først etter at de har vært riktig fordøyd at de kan brukes som drivstoff av kroppen i stedet for å bli lagret som fettdepoter.

Lipase

Dette enzymet er hovedsakelig ansvarlig for å fordøye fett. Det bidrar til å fjerne overflødig fett innskudd fra innsiden av dine vener og arterier. Så din sirkulasjonssystemet kan fungere skikkelig. Tilstoppede arterier er en kilde til mange medisinske problemer. Lipase konverterer fett til energi i stedet for å la det bli lagret i kroppen din der det er den siste kilden til drivstoff som kroppen din forbrenner.

Cellulase

Cellulase bryter ned fiberen. Det er en naturlig antioksidant, og binder seg til tungmetaller og andre giftstoffer i kroppen og fortsetter å bære dem gjennom eliminering systemer. Den holder også veggene i store og små tarmen ren. Dette bidrar til å fjerne overflødig vann og avfall fra kroppen og reduksjon oppbevaring av væsker.

Maltase

Maltase tar komplekse sukker som finnes i malt og kornprodukter og endrer dem til glukose for kroppens bruk. Glukose er en energikilde for kroppen som gir kroppen et stoff å brenne under trening eller trener. Noen ganger er glukose lagret i kroppen i stedet for å brukes, noe som kan resultere i vektøkning. I dette tilfellet, maltase enzymer og en kombinasjon av øvelse er nødvendig for vekttap.

Metabolske enzymer

Disse enzymene er protein-lignende stoffer som virker som en katalysator i det hele tatt av de metabolske handlinger i kroppen. De metabolske enzymer er arbeidsstyrken i kroppen din som gjør at mineraler, vitaminer og proteiner for å gjøre jobben sin, og de er ansvarlige for alle anabole og / eller katabole aktivitet i kroppen din, som bistår i å stimulere det endokrine systemet og endring hastigheten som maten er behandlet i kroppen din. Hvis noen er mangelfull i metabolske enzymer, kan han merke en økning i vekt. Imidlertid, dersom disse enzymene blir økt i kroppen, kan det bidra til å støtte vekttap ved å stimulere forbrenningen.

Advarsler

Mangel på fordøyelsesenzymer kan føre til en rekke negative effekter på kroppen din, inkludert abdominal oppblåsthet, kramper, forstoppelse, diaré, eksem, halsbrann, fordøyelsesbesvær, psoriasis, utslett, og IBD, og ​​Crohns sykdom.