Digidexo.com

Hvordan å miste 40 Pounds enkelt

Vekttap er en givende og sunn opplevelse. Din generelle helse, fleksibilitet, og formen bedre når du slippe overskytende pounds. Å miste en betydelig mengde vekt kan virke skremmende, men med et fornuftig kosthold og fitness plan, kan du oppnå dine mål. Du kan slippe en heidundrende 40 pounds - og flere inches og klær størrelser - i så lite som fire måneder uten å bruke en masse penger eller prøver usunne kjepphest dietter.

Hvordan å miste 40 Pounds enkelt

•  Besøk din lege. En 40-kilos vekttap mål er betydelig, og du trenger en fysisk for å sikre at kroppen din er i god stand. Hvis du tar noen form for medisiner, spør legen din om det vil påvirke kostholdet ditt. I tillegg be om en multivitamin anbefaling for ekstra energi og den daglige kalori beløpet han anbefaler for din vekttap.

Hold en journal. Du kan gjøre dette på datamaskinen eller med en penn og notatbok. Ta kroppen målinger ved å måle bysten eller bryst, midje og hofter. Måle også nakke, overarmer og lår. Målinger bør tas hver to eller tre uker. Spill inn din opprinnelige vekt, og veie deg på samme tid hver uke. Planlegg måltidene dine i tidsskriftet, og ta opp alt du spiser.

Rengjør skap og kjøleskap. Høy-kalori mat, som kjeks og kaker, kan være skadelig for din diett, så unngå dem. Donere uåpnet mat til veldedighet, og kaste åpnede elementer unna. Aksje opp på magre proteiner, som kylling bryster og fisk; de bidra til å bygge fettforbrennende muskler. Velg frisk frukt og grønnsaker for snacks. Studie etiketter på dessertprodukter, og velg sukkerfrie og lav-karbohydrat alternativer.

Tren regelmessig. Ifølge American Heart Association, brenner kardiovaskulær trening fett og forbedrer hjertefunksjoner. Du kan gjøre kardiovaskulær trening i treningsstudio, utendørs eller i sofaen hjemme, med trening videoer. Målet for fem dager med kardiovaskulær trening hver uke, og trene i minst 45 minutter til en time hver gang. Unngå overtrening - kardiovaskulær trening bør være utfordrende, men aldri smertefullt. Subtile endringer, som å ta trappene i stedet for heisen og gå under lunsjpausen, også hjelpe deg å slippe pounds raskere.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann hver dag.
  • Bruk aldri treningsutstyr du ikke vet hvordan du skal bruke; spør en trener eller treningsstudio ansatt for å få hjelp.