Digidexo.com

Den gjennomsnittlige amerikanske Diet

Den gjennomsnittlige amerikanske Diet


Den gjennomsnittlige amerikanske kosthold er full av bearbeidet mat, tilsatt sukker, fett kjøtt og raffinerte karbohydrater. Dietten har økt i kalorier mens øvelsen har gått ned, noe som har ført til en økning i fedme og diabetes.

Fett og sukker

Ekstra fett og sukker anbefales å brukes med måte. Den gjennomsnittlige amerikanske diett er beregnet for å oppnå 37 prosent av kalorier fra fett. Det gjennomsnittlige forbruket av sukker er 22 ts. en dag per person, noe som tilsvarer ca 355 kalorier.

Raffinert korn og kjøtt

Amerikanere spiser for mye rødt kjøtt og raffinert korn i kosten i stedet for hele korn. I 2000 anslo USDA at amerikanerne forbrukes mer enn 200 pounds av kornprodukter per person. The American Journal of Clinical Nutrition anslår at amerikanerne forbruker mer enn 270 pounds av kjøtt i året.

USDA Food Pyramid Diet Anbefaling

The United States Department of Agriculture anbefaler seks til 11 porsjoner med korn, tre til fem porsjoner grønnsaker, 03:58 porsjoner frukt, to til tre porsjoner med meieriprodukter og fem på syv oz. kjøtt. Fett og tilsatt sukker bør brukes med måte.