Digidexo.com

Vision Training Instruments

Vision Training Instruments


Vision trening utstyr varierer fra en blokk brev diagram limt på en enkel Popsicle pinne til en forseggjort rotasjon trener koster tusenvis av dollar. Vision trening utstyr brukes til å forbedre visuell komfort, brukervennlighet og effektivitet. Treningsprogram kan også endre hvordan en pasientprosesser eller tolker visuell informasjon. Vision trening er vanligvis gjort under tilsyn av en optiker eller annen optiker.

Tre hovedsynsproblemer

Okulær motorisk dysfunksjon, accommodative dysfunksjon og kikkert fusjon dysfunksjon er de tre hovedtyper av problemer som er adressert gjennom visjon trening. Okulær motorisk dysfunksjon er preget av dårlig øyebevegelser kontroll, uberegnelig overnatting og ustø fiksering. Utilstrekkelig perseptuelle motor og visuell integrering motor kan også være til stede. Accommodative dysfunksjon er vansker med ens evne til å forandre øyets fokus å se objekter på ulike avstander. Binocular fusion dysfunksjon er vansker med konvergerende øynene, eller snu dem innover, og divergens av øynene, flytte dem utover. Noen visjon trening utstyr vil overlappe i målretting hvert av disse tre områdene.

Ocular Motor Vision Training Instruments

Rotator: En roterende disk brukes til å trene øye hånd koordinasjon. Rotator kan være på et stativ eller bord. Den kan varieres i hastighet og retning for å øke utfordringen.

Tachistoscope: En elektronisk enhet som blinker et bilde for en kort periode. Den tachistoscope brukes til å trene øynene til å arbeide sammen.

Visuell sporing Bøker: arbeidsbøker som inneholder sider med okulær labyrinter. Labyrinter brukes til å utvikle glatte kontinuerlige øyebevegelser.

Marsden Ball: En svampete ball på en streng merket med bokstaver. Den brukes til å forbedre visuell persepsjon og visuelle motoriske ferdigheter, øye - hånd koordinasjon, sporing, diskriminering, visuell hukommelse og romlig orientering.

Imøtekommende dysfunksjon Vision Training Instruments

Flippers: Plastikk holder med fire objektiver av to forskjellige styrker. Brukes til å forbedre fleksibiliteten fokusering av øynene.

Hart Charts: Hver hart diagram er et sett med to kort, hver Viser 10 kolonner og 10 rader med bokstaver. En av de kort er i en mindre skrift og er håndholdt. Den andre er satt opp på en vegg i minst 6 meter fra pasienten. Pasient praksis skiftende fokus fra fjern til nær.

Stereoscope: Et instrument med kikkerter okularer der pasienten ser inne for å vise to lysbilder av det samme objektet. Ett lysbilde er sett av høyre øye og ett lysbilde er sett av det venstre øyet. Den brukes til å trene kikkerten accommodative fleksibilitet.

Fusjons dysfunksjon Vision Training Instruments

Cheiroscopic Tegninger: Sporing gjort på en subjektiv vinkel å trene pasienten til å bruke begge øynene og ikke undertrykke nondominant øyet.

Polaroid Vectograms: To gjennomsiktige kort, hver med det samme bildet; høyre øye ser ett kort og venstre øye ser den andre gjennom polariserte linser. Når begge øynene jobber sammen, blir bildet sett tredimensjonalt. Utvalget av konvergens og divergens av øynene styrkes.

Stereoskop: definert ovenfor; når du trener fusjons problemer stereoskop brukes spesielt for undertrykkelse eliminering, samtidig visjon trening, og for å eliminere unormal retinal korrespondanse.

Brock String: En 10--20 fot hyssing med tre fargede baller hver atskilt med 12 inches. Det vanligste problemet som er jobbet videre med Brock strengen er konvergens insuffisiens, eller problemer med å fokusere øynene sammen på nær avstand.