Digidexo.com

Hvordan du rengjør arterier med Pom Juice

Den California-baserte selskapet Pom Wonderful gjør en rekke granateple produkter, inkludert juice, iskaffe og te infused med granateple juice. Rense ut arteriene er lettere sagt enn gjort, men drikker en sunn dose av granateple juice en gang om dagen kan bidra til å holde hjertet problem unna.

Hvordan du rengjør arterier med Pom Juice

rød og lilla frukter som granatepler, bringebær, bjørnebær og jordbær skylder sin rødlilla hud og smak til polyphenol. De inneholder også antocyaner, antioksidanter som beskytter vev fra oksidativ skade forårsaket av frie radikaler (potensielt skadelige stoffer som produseres av kroppen eller introdusert av miljøgifter). Ellaginsyre er en annen potent antioksidant som finnes i naturlig sukker i granatepler: det bidrar til å beskytte arterier fra herding, fremmer sunn blodstrøm og holder blodsukkeret lavt.

POM juice kommer i fem varianter foruten den opprinnelige: blåbær, kirsebær, eple, mango og mandarin. Hver og en er fylt med granateple. Hvis du vil kan du innlemme POM juice i en cocktail eller en smoothie. Det er nok av oppskrifter på POM nettsted for å hjelpe deg å få din daglige dose: POM produkter kan også bli innlemmet i kaker, kjeks, sauser for kjøtt eller supper. Iste og iskaffe er også alternativer.

For å få alle fordelene med granateple juice må du også ha en sunn livsstil. Trene minst to til tre ganger i uken, spise riktig, og ser stressnivået alle bidra til å øke kraften i de sunne antioksidanter.