Digidexo.com

Hvordan Stopp Overspising

Hvordan Stopp Overspising


Bare fordi det smaker godt er ikke en grunn til å spise til du er ubehagelig. Det er noen enkle trinn som kan tas for å stoppe overspising hver dag. Når du gjør din forpliktelse til å kontrollere appetitten, er du på vei til suksess.

Hvordan Stopp Overspising

•  Drikk mye vann. Vann er bra for deg, og det fyller deg opp. Når magen føles full av å drikke vann, sult lyster er færre.

Evaluer din sult. I begynnelsen av måltidet, evaluere din sult. Gjøre dette igjen halvveis gjennom måltidet. Mesteparten av tiden vi ikke tenke på det igjen før måltidet er ferdig. I motsetning til da du var et barn, trenger du ikke å rense tallerkenen din.

Endre aktiviteter. Hvis du spiser rett og slett fordi du kjeder deg, stå opp og gjøre noe. Endre aktiviteten du er engasjert i.

Vent noen minutter. Etter følelse de første sultfølelse, ta beslutningen om å vente i 10 minutter. Hvis du fortsatt er sulten etter intervallet, må du sannsynligvis spise. Imidlertid kan sultfølelse bare bety at du er lei og trenger en pause fra noen oppgave.

Spis sakte. Studier har vist at tilfredshet ta 12 minutter eller mer for å nå hjernen i en tynnere person, men ta 20 minutter eller mer for å komme til hjernen hvis du er overvektig. Spiser et måltid saktere vil hjelpe magen din ta opp med din hjerne.

Gjør måltidet din oppgave. Ikke spis mens du kjører, jobber eller gjør noe annet. Ditt sinn er vanligvis på den andre oppgaven og ikke på måltidet. Du vet ikke når du er full når du ikke betaler oppmerksomhet.

Nyt de første biter. Det er blitt bevist at smaksløkene mister sin følsomhet som måltidet skrider frem. Nyt de første par biter av måltidet. Ved å gjøre dette, tilfredsstille deg din craving for den aktuelle maten mer fullstendig.

Bruk en mindre tallerken. Våre hjerner reagerer på visuelle signaler. Hvis det viser seg at våre deler er små på en stor middag plate, er hjernen vår apt å tenke at det ikke er nok mat. Men hvis du putter den samme mengden mat på mindre plate, ser det ut som en full tallerken med mat. Lure hjernen til å tro dine deler er større.

Velg tilfredsstillende matvarer. Mat som er høy i kalori, men små i delen ikke kommer til å være tilfredsstillende. Velg mat med høyt protein og høy i fiber.